MOMOSARIC
Član
Jel to onaj lanac od oko 7 duluma ? ( oko 0.7 ha )?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
http://www.blic.rs/Vesti/Ekonomija/391401/Rat-za-srpsku-psenicu-i-makedonsko-vinoLjudi jel vi pratite cenu,danas spustili na 16din, pokrasce nas
Imam jedno pitanje za iskusnije sa kojom vlagom (mislim koja je gornja granica) se Psenica moze skladistiti u hangar??? Mislim sa kojom vlagom nema da brinem da ce da se ubudja??? Danas kosio i prosek je bio izmedju 11 i 13%.. Jer se sme to skladistiti bez problema???
Sorta je PKB MerkurBrankovic,koja sorta psenice ?
Ja kao totalni laik u ovoj temi primejtio sam cuj primjetio pa u svakom postu svako od vas iznosi kilazu vlaku i hektolitar,e sad ovo prvo dvoje znam sta je ali ovaj hektolitar sta je to.,
i ja sam danas malo kosio ali su to za vase njive vrtlici-basce, kosio sam jecam 0,2ha oko 700kg zrna i psenica 0,1ha isto tako oko 700kg, za ne povjerovar kako je dobra ispala obziram da u mom kraju ove kulture se prehrane samo jednom ili ni jednom,