Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
mityoo je napisao(la):Mi smo danas malo kombajnirali posto je u jednom delu atara(koji juce nije pokisao) moglo da se radi... Prinos je oko 19-20 meteri po kj, vlaga 17.8, hektolitar 73 cena? Nezna se... isplacuju 8.4 din. odmah a obracun ce biti kad budu znali cenu![]()
![]()
pa sta rade sa tim zitom?mityoo je napisao(la):vlaga 17.8, hektolitar 73
A mislim da nas neće toliko derati na silosima samo da bi im predali jer neće biti žita kako oni računajupaorpaor je napisao(la):Ove godine ce primati sve i svasta. Prinos zita na globalnom nivou, i regionalnom je daleeeeeko od ocekivanog. Hleb je ipak najjeftinija hrana za siroke narodne mase,socijalni mir.
mityoo je napisao(la):Mi smo danas malo kombajnirali posto je u jednom delu atara(koji juce nije pokisao) moglo da se radi... Prinos je oko 19-20 meteri po kj, vlaga 17.8, hektolitar 73 cena? Nezna se... isplacuju 8.4 din. odmah a obracun ce biti kad budu znali cenu![]()
![]()
Hektolitar i nije tako los, koja je sorta u pitanju.tarana je napisao(la):zavrsio danas 5 minuta pre kise.
vlaga 14.8 (od 15 se placa susenje koje kosta preko 500kg za vlagu od 15.1-15.5).
primese 4%
hektolitar 77.6
prinos 17.5m/kj jusa (ocekivao sam 15 max)