Milanche
Prijatelj Foruma
Okacili smo kobaju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
peto kosjerac ti je gori od savorisa taj nebaca nesto ako to moze bilokakvu primenu da nadjepeto1 je napisao(la):@ Kosjerac
Zovi savoriusa mozda od ti tojih delova za otpad moze nesto ikoristiti za svoje potrebe.
Da, dodji slobodno da vidis, ako te interesuje.Nikola.KV je napisao(la):@Milance
Al si ih naredjao ko Valter redenik
Tvoja susara (pusnica)?
peto1 je napisao(la):@ Kosjerac
Zovi savoriusa mozda od ti tojih delova za otpad moze nesto ikoristiti za svoje potrebe.
Nasao se neko da kaze al ne vredi!mirmag je napisao(la):Alo...
Snimali su i tebe sigurno gde tebe da promasi objektiv , danas po gradu kupio kablove i povezao komp preko stuba i iskoristio stub kao pojacalo! sad imam zvucnike snage 2x140w pored kompa napolju duva vetar opasno samo kuca,fb,forum,oglasi i coca-colaAttila M. je napisao(la):Poneo sam i ja ali šta ću kad su menjali slajdove brzinom svetlosti.
A tiče nas se itekako... Sve u svemu, biće više u medijima jer su snimale 4-5 kamera a bilo je i dosta novinara.