Šta ste radili danas?Sedmi deo...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Rale 83 je napisao(la):
Maltretirao se sa veterinarima , isproveravao antifriz , i ispustio rashladnu tecnost iz masina koje nisu zadovoljavale kvalitet (533, kombajn i rus)
I otiso u Petrovac na Mlavi po gume , Odose ::novac:: ::novac::200e Sava kranj
Post je spojen: [time]1291236139[/time]

Isao za Pancevo, u Crepaji na glavnom putu neki majmun gura prikolicu (rucno) u rikverc u dvoriste. Kad sam stigao blizu, kreten krenuo da mota rudu i presao na moju stranu! Ja za koci, a on odjednom TA DI CES BRE?? Koji kreten! Ja kriv sto idem mojom stranom!!! :zli: :zli: ::lose:: ::lose::

toshiba je napisao(la):
Isao za Pancevo, u Crepaji na glavnom putu neki majmun gura prikolicu (rucno) u rikverc u dvoriste. Kad sam stigao blizu, kreten krenuo da mota rudu i presao na moju stranu! Ja za koci, a on odjednom TA DI CES BRE?? Koji kreten! Ja kriv sto idem mojom stranom!!! :zli: :zli: ::lose:: ::lose::
Ma nema veze , Taj je bio doseljenik iz Engleske :haha: :haha: :haha: Za takve kretene ima leka , ako na autu imas euro kuku (ona sto se skida ) ili dizalicu, Moze neki poveci cekic , mada nezgodno malo u tudjem selu , neznas ni koliko ih ima

U pravu je covek,gde ces ti u njegovom selu.On je tu uvek u pravu. :haha:
Dzovane treba po nosu odmah,da nezna sta ga snaslo.

Nikola.KV je napisao(la):
Jbg,dzukci su najjaci u gomili.
samo ti proberi najjačeg i njega kada opališ svi ostali se razlete k'o trešnjova govna ::namigivanje::

nego ja danas spajao ona svjetla na kabini , sada sija kao las vegas

:udri: bem ti tastaturu , upravo mi zakova tipka ''S'' :udri:

:bravo: i da, da, da evo je krompirusa je gotova , sad zeljanica u rernu ide i ceka se ekipa da malo ::prica:: ::vino:: ::000:: :veseljak:: :ppozdrav: pa da se u grad ode na nastavak to je lepo sto danas imam a ruzno je sto sam opet mail dobila gde mi se od srca i duse (i ostalih organa ) zahvaljuju sto sam konkurisala za posao :nono:
Ma ko ga je.. ajmo dalje ::namigivanje:: :ppozdrav:

@ Kosjerac

Zovi savoriusa mozda od ti tojih delova za otpad moze nesto ikoristiti za svoje potrebe.

Isao na fax,pa se naspavao kad sam dosao u stan sad cekam da mi dodju na kafu pa onda nocno ucenje malo. :D

Javise mi moji da su prodali moj stari vajrles i da ga je decko odneo malo pre.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh