Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nikola.KV je napisao(la):Neki krasni na kicmi,znam da je puklo kad se vratilo na mesto
Ima i u srbobranu,provereno dobar,iz licnog iskustva,ako treba saljem tel na p.p.!ZRENJANINAC je napisao(la):Ko ti je to vraćao?
Dobro je kad si ga procistioRale 83 je napisao(la):Ocistio dimnjak zacepio i dimnjak i kotao i dimna cev ,al se trud isplatio
Moj dimnjac je 18m visok fi 250 bilo je tu golemih muka .crni gruja je napisao(la):Dobro je kad si ga procistioRale 83 je napisao(la):Ocistio dimnjak zacepio i dimnjak i kotao i dimna cev ,al se trud isplatio
Post je spojen: [time]1299126878[/time]_________________________________________________
Danas nista posebno,,,,.. sedim i blejim
Sipak , na svakom etazu druga temperatura (18 od podruma do iznad krova ) na svakoj ploci se zatvorila rupacrni gruja je napisao(la):ma gde mislio trudim se da sto manje mislim , a sto se tice dimljaka na dimljak samo nisam znao da je visok 18 met, blago tebi...