Miloš D.T
Član
od cigana više ne uzimam
inače danas prskamo kukuruz i soju totalom tj. njivu gde je posejano
Nisam ni ja uzeo od cigana,donosio mi čovek par puta.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
od cigana više ne uzimam
inače danas prskamo kukuruz i soju totalom tj. njivu gde je posejano
sa bekerom imaće drugi problem....lepi tretirano zrno za ploču...nekad više nekad manje ali nikad nisi siguranCeo dan sejao...deset dana sejem tretirano sa Furadanom i za sad sam citav.A za probleme sa izduvavanjem cestica...kupite Becker sejalicu i necete imati taj problem...
A sto se glupiramo?Stvarno nije lepo tako glupirati se... Sem ako niste neke druge vere...
Mene je pre 15-tak dana vise osasavio Prestige, nego Furadan. Prvi dan sam radio sa njim, i osetio sam da sam se namirisao, i bolela glava. Posle dva dana sam radio sa Furadanom i nista. A opet sa druge strane, moj drug prskao psenicu, malo duvao vetar, a on bio u traktoru, i nije mu bilo bas dobro. Dakle, obavezna dobra maska.Pre podne sejao suncokret, a sad se vratio od lekara. Mogu samo da vam svima kazem, ZAJEBITE BILO KAKVO TRETIRANJE FURADANOM I SLICNIM PREPARATIMA. Jedva sam ziv! Jos ja nisam ni tretirao, vec sejao i valda udisao cestice koje sejalica iduvava. Ned;o Bog nikom.