Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Cela istina! samo mala ispravka - Todor je iz Djurdjeva.Juce uopste nisam bio na forumu,evo sve do sad,a znao sam da postoji Robertov "opis"jucerasnje akcije,pa moram i ja malo da dodam koju.KishRobert je napisao(la):farmer bob i ja slepali gospodjinackoj jebaca presretaca todora da upali auto!
duplo ništa i kod meneMilanche je napisao(la):danas 'OCI' praznik pa bas nista
MILOŠ D.T je napisao(la):Danas bio u lovu
a zato se ti bojiš da uđeš unutra što je razvedena ,peto 1 iako znam gde živi nek skloni samo kola jer znam gde stoje ali zato je moj drug farmer bob smeo da uđe unutra jer se ne boji kao kish robert čak se sad bojim da farmer bob ne ode sam kod njeKishRobert je napisao(la):ta razvedena!
daj slike da vidimo masinu .nek je sa srecomgalki je napisao(la):dotero traktor kuci i oko toga se zezao ceo dan sutra ruma otpada zato sto je hladno
todor je napisao(la):a zato se ti bojiš da uđeš unutra što je razvedena ,peto 1 iako znam gde živi nek skloni samo kola jer znam gde stoje ali zato je moj drug farmer bob smeo da uđe unutra jer se ne boji kao kish robert čak se sad bojim da farmer bob ne ode sam kod njeKishRobert je napisao(la):ta razvedena!
kako ja nisam bio da vidim ko je ja namestio bobetu
gagi je napisao(la):tako je..hvala @gagitodor je napisao(la):a zato se ti bojiš da uđeš unutra što je razvedena ,peto 1 iako znam gde živi nek skloni samo kola jer znam gde stoje ali zato je moj drug farmer bob smeo da uđe unutra jer se ne boji kao kish robert čak se sad bojim da farmer bob ne ode sam kod njeKishRobert je napisao(la):ta razvedena!
kako ja nisam bio da vidim ko je ja namestio bobetu