Šta ste radili danas?Jedanaesti deo.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Danas bio na danima sela u Deliblatu,izmedju ostalih manifestacija odrzana je i trka traktora.Posecenost dosta slabija nego prethodnih godina.
fotografija03141.jpg

fotografija03151.jpg

fotografija03161.jpg

fotografija03191.jpg

fotografija03271.jpg

fotografija03211.jpg

Bilo je i'masina'sa extra ful opremom(air bagovi...napred,nazad),al jbg bila i zena samnom pa me vukla u stranu:haha:
fotografija03321.jpg

fotografija03171.jpg

Evo jos neka slika sa samih trka
fotografija03231.jpg

fotografija03251.jpg

Imam i ja isto tako,ne mogu je prežaliti.
Uzoro sam je jesenas uspeo iz 10-pokušaja,9 bilo sa rakovicom.
Nisam mogao ništa posejati.
Razmišljao sam da joj bacim vagon stajnjaka po aru pa zaorem i onda par godina neku kupusnjaču da sejem i zaoravam.Naravno da ide podrivanje pa oranje patako u krug.

---------- Poruka napisana u 22:45 ---------- Prethodna poruka je at 22:43 ----------

Kiš kod nas u ataru su ove jeseni sve slatine koje se nisu godinama ni gledale sada posejane.Pravi pogodak za te ljude otišli su u minos po par stotina eura po jutru.

islo lepo 4lanca sam uradio i onda samo propade, iznerviran ostavim ne zavrseno...

i ja sam ovo zimus poorao i hteo da sejem proletos al nisam stigao pre kise, a posle je bilo kasno.
sad sam planirao lucerku da joj turim i to je zadnji pokusaj od mene...

islo lepo 4lanca sam uradio i onda samo propade, iznerviran ostavim ne zavrseno...

i ja sam ovo zimus poorao i hteo da sejem proletos al nisam stigao pre kise, a posle je bilo kasno.
sad sam planirao lucerku da joj turim i to je zadnji pokusaj od mene...

Druze moj da je ta zemlja valjala bila bi davno obradjena........
Nisam hteo da ti kvarim volju jesenas, batali to na vreme.

@MOMOSARIC DraganKovačev , zakuni se da si danas zapao ? Kako sad to ? Jel probo neko paprike u taku zemlju?

Ko da proba pa tu nemozes prazan da prodjes kako da je obradjujes? Od 10 godina jednom uspes da skines zito i to treba da je godina. :cool:

Ako je pitanje za mene evo i odg.
Nisu to kilometarske trke nego na 150m.Oni idu svi isto dok ne cackaju ljudi PVP.Najmanja greska u saltanju i gubis.Stavljaju ljudi vece gume samim tim dobija na brzini.Ovo su samo neki detalji koji odlucuju pobednika.

1221 obican(ima klimu na kabini)vidi se na slikama,i PVP mu je otvorena samo za trke.drugo mesto landin,ali je za pola duzine traktora izgubio od rusa.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh