Šta ste radili danas?Jedanaesti deo.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Danas bilo klanje pilica pa onda ciscenje boksova. Onda lepo popakujemo ziv. djubar u dzakove pokupimo i od proslog ciscenja pa hajd na moju njivu na strnjiste da to lepo istresemo. Posto 4 (cetiri) godine nisam bio na njivi jedva sam ja to pronasao, rade mi kum i drugar. Sve se promenilo, ali nasao sam je, orijentir mi bio kanal. Iznenadilo me sto su put nasuli sa kamenom i lepo se autom moze voziti do jedno 200 m od njive. Ima dosta podgorelog kukuruza ali ima i onoga sto se lepo drzi. Soja lepo zeleno izgleda ali kakva ce biti do kraja videcemo. Ovo sto pisem za soju i kukuruza to pisem za one koje sam video usput jerbo ja toga nemam.

Nije današnje jer iz opravdanih razloga nisam mogao da postavim slike nego je sa jučerašnjeg druženja negde u Sremu sa dva debela Nemca:
img0008.jpg

Nisam siguran da li su članovi ovog foruma ali je druženje bilo na nivou i završeno u otvorenoj bašti jednog Sremskog restorana uz hladno pivo i nešto za pojesti.A, šta je bilo na meniju neka ostane tajna.

Nije današnje jer iz opravdanih razloga nisam mogao da postavim slike nego je sa jučerašnjeg druženja negde u Sremu sa dva debela Nemca:
img0008.jpg

Nisam siguran da li su članovi ovog foruma ali je druženje bilo na nivou i završeno u otvorenoj bašti jednog Sremskog restorana uz hladno pivo i nešto za pojesti.A, šta je bilo na meniju neka ostane tajna.
Jel ovaj desni trudan?
Ili se naj'o lubenica?

da Bog da onaj ko okacio ove slike gledo u air begove celog zivotnog veka,po potrebi i stelovao frekvenciju...........
da sam znao da ce da slika uvukao bi i ja stomak ko i onaj levi svabo,stomak uvukao a glavu isturo....

---------- Poruka napisana 28-07-12 u 22:28 ---------- Prethodna poruka je 27-07-12 at 18:42 ----------

img0008.jpg

bilo bi greh i ovu sliku nestaviti da bude dan kompletan

whlg11.jpg

Poslednja izmena:
danas se vuko po dvoristu posle doso stric isli na groblje skidali oplate sa strinininog groba i zgazimna ekser i prodje na drugu stranu sad sam doso od doktora **greška te zivote sto sto bre svaki klinac mora na mene

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh