Šta ste radili danas?Jedanaesti deo.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Muzika je bila fantastična pošto su iz Sentomaša.
Gospodine @KishRobert da li Vi to pričate iz ličnog iskustva pa ste zato kupili Guldnera?Čisto bih voleo da znam, a meni je bilo lepo odnosno lepše nego da sam se vozio sa John Deere bilo kojim modelom.

Poslednja izmena:
Danas bio na slavi u Srbobranu i službeno otišao sa kolegom do banke u Bečej i doživeo jedno neprijatno iskustvo.Naime pri ulasku u banku oko 13 časova vidim jednog uvaženog člana foruma koji se javio mom kolegi, a mene nije primetio.Jeste da sam skinuo nešto kila, ali opet me ima.

Danas bio na slavi u Srbobranu i službeno otišao sa kolegom do banke u Bečej i doživeo jedno neprijatno iskustvo.Naime pri ulasku u banku oko 13 časova vidim jednog uvaženog člana foruma koji se javio mom kolegi, a mene nije primetio.Jeste da sam skinuo nešto kila, ali opet me ima.
Ejjj sta ti je backa kultura!

---------- Poruka napisana 15-07-12 u 09:53 ---------- Prethodna poruka je 12-07-12 at 22:07 ----------

Prineli smo zrtvu za kraj jedne uspesne zetve!
img0212.jpg

img0215.jpg

Danas dorađivali arpadžik,od 10do 16 napolju a posle ga na tavanu širio.Ako je napolju 35 pod crepom je 50.Kalirao sam bar, kilogram.:osmeh:

Posle radnje zamenuo gumu na vratima od frizidera ali se moraju i stelovati vrata a to ne znam. Posle menjao gurtnu na rolovima i pukne mi feder sto namotava gurtnu. Bolje da sam danas samo sedeo i da nista nisam radio.

danas smo gasili pozar i to kod mene.

zapalilo se 3500 bala slame
steta, prskalica agro mehanikina, utovarivac za stajnjak, mlekara(kazan smo spasli) imt 577 i silo kombajn za malo(gume i sediste i volan se upalili posto je stojao pored kamare al smo u posledji momenat izvukli i ugasili, ustvari sve je moglo da izgori al smo ilali i malo srece...
evo koja slika...

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

sto je naj vaznije bez zrtava i povreda...

Zao mi je zbog nastale stete. I mom zetu danas se upalio traktor, al sreca u dvoristu i odmah je video pa su radili pp aparati. Izgorela samo kompletna instalacija ostalo spaseno.
Dragane jel se zna uzrok?

pa to su sad samo nagadjanja, niko nije bio tog trenutka kuci, samo burazerova cerkica, burazer na pastu i snajka, ja u drugu kucu, cale na centar i on je prvi saznao da gorimo i onda smo svi bili redom obavesteni...

kazu moze da se upali od upaljaca, od flase, od stakla traktora itd. al to je bilo oko 11ha kad temperatuka nije bila naj jaca, bilo je i toplijih dana...
mislim da je ljudski faktor u pitanju, e sad dal je namera ili slucajnost, veliko ?

inace burazeru danas 34 rodjendan, i malo u sali kaze da nikad vecu zurku nije imao sa preko stotinak ljudi...
plug je stojao na pola metra od slame, sav je pocrneo, dal je doziveo neko ostecenje, dal mozda ga prekalila vatra?

na 20m od slame vrata obora su pocela da se pale, i kad doljes da bacis vodu na vrata sve te zivo pece, jaka temperatura...

vlado zbog cega se upalio traktor?

jano kod pere, spremac je ostao citav, jedno krilo je pocrnelo, i jedan tocak izgoreo, creva hidraulike citava...

Instalacija, izgorela kontrolna tabla i sve zice. Ako je star 4 godine i ovo se desi sta ovi stariji da rade?
Sreca u pp aparat, vodom nisu mogli da ugase.

Dragane imao si srece sto niko nije nastradao a sve ostalo ce se nekako steci...Ja danas menjao caure na rukavcu od imt 542 posteno sam se namucio dok sam ih skinuo i isto toliko sam se namucio gazajuci po prodavnicama delova u Zrenjaninu..

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh