frenky9415
Član
Okacio meso od 2 svinje da se iscedi pa sutra da nalozim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Danas vozio zito u mlin trampio za brasno i brasno nosio pekaru da mi da bonove za hleb
Ja se secam vremena kada se za kilogram brasna moji dobili kilogram hleba od pekara, pa su pekari i tada dobro ziveli.Jednu kilu brašna za jedan bon tj.jedan lebac.
Ja se secam vremena kada se za kilo brasna moji dobili kilo hleba od pekara, pa su pekari i tada dobro ziveli.
@Cira92 jel to ona pekara o kojoj smo pricali??? ako je ta onda hleb ima od 400 do 450gr. Izmereno na vagi za kolace!Kod mene u selu neverujem da ima i pola kilograma sad hleb!!!!! A za 50kg brasna dobija se 50 bonova!!!
Zovite inspekciju i odma ce porasti za10-15 dekagrama@Cira92 jel to ona pekara o kojoj smo pricali??? ako je ta onda hleb ima od 400 do 450gr. Izmereno na vagi za kolace!
Pa mesite hleb...Danas sam morao da odnesem brasno ponovo kod njih jer ostale pekare vise nece da rade hleb u zameni za brasno samo za !!!!!! A sta da ja radim sa brasnom kojeg sam spremio do zetve!! Sam da mesim..
Jednu kilu brašna za jedan bon tj.jedan lebac.