frenky9415
Član
Okacio meso od 2 svinje da se iscedi pa sutra da nalozim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Danas vozio zito u mlin trampio za brasno i brasno nosio pekaru da mi da bonove za hleb
Ja se secam vremena kada se za kilogram brasna moji dobili kilogram hleba od pekara, pa su pekari i tada dobro ziveli.Jednu kilu brašna za jedan bon tj.jedan lebac.
Ja se secam vremena kada se za kilo brasna moji dobili kilo hleba od pekara, pa su pekari i tada dobro ziveli.
@Cira92 jel to ona pekara o kojoj smo pricali??? ako je ta onda hleb ima od 400 do 450gr. Izmereno na vagi za kolace!Kod mene u selu neverujem da ima i pola kilograma sad hleb!!!!! A za 50kg brasna dobija se 50 bonova!!!
Zovite inspekciju i odma ce porasti za10-15 dekagrama@Cira92 jel to ona pekara o kojoj smo pricali??? ako je ta onda hleb ima od 400 do 450gr. Izmereno na vagi za kolace!![]()
Pa mesite hleb...Danas sam morao da odnesem brasno ponovo kod njih jer ostale pekare vise nece da rade hleb u zameni za brasno samo za!!!!!! A sta da ja radim sa brasnom kojeg sam spremio do zetve!! Sam da mesim..
![]()
Jednu kilu brašna za jedan bon tj.jedan lebac.