Šta ste radili danas?Jedanaesti deo.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ima jedan biser sto je pre pre 4 vikenda stavio letnje gume,mislio pocinje prolece-sezona poslova pa kad sedne u traktor nece imati vremena da menja gume,a sad je stanje takvo da su vise ove letnje izgazile snega nego zimske.

Ja nisam jos menjao gume.
Danas sam zaklao jedno :svinja:, ispravljao rudu na prikolici, orezao malo voca.

Danas dobio pismo od postara u kome pise da sam primljen u skoli kao profesor fizickog vaspitanja u kojoj sam konkurisao,Ima li lepse heehe,ja profesor:ideja:

ja ovih dana jedino u radionici mogu nesto raditi. srecom juce mi dotera drugar vw djetu na sredjivanje limarije tako da mogu bar nesto raditi dok je ove kise.

Danas menjao letnje gume na auto, svratio bio Janko Pap iz PSS-a da malo prodiskutujemo o psenici, prolecnoj setvi...
--------------
img3718.jpg

Hvala na posećanju. Trebalo bi i ja to da uradim. Smetnuo sam s uma da je već april, a i ko bi rekao da jeste. Ne mili mi se da to radim dok mi curi nos od hladnoće i vetra. Prvo :cool: i menjam točkove.

Kod mene ima posla i to bas ja konkurisao na 3 mesta i svi zvali posle pet dana..Fiat zaposljava pa samo tako a daju lepu platicu u odnosu na predjasnje stanje(privatnici derikoze)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh