Šta ste radili danas?Jedanaesti deo.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
danas slavim svetca ,ocekujem goste sve je spremno samo nazalost posno::lose::

danas slavim svetca ,ocekujem goste sve je spremno samo nazalost posno::lose::

Đurđic? Čestitam, a šta fali posnoj trpezi? Posna je samo sada zato što pada u petak, je li tako? Moje komšije slave Varvaru koja uvek pada u višednevni božićni post, a meni nekako uvek bude ugodna ta njihova posna trpetza. Kad komšinica skuva postan prebranac, prste da poližeš. Daleko ukusniji od većine mrsnih prebranaca koje sam jeo po raznim restoranima, a tek par vrsta morske i rečne ribe spremljene na razne načine, pa paprike pečene... i kome sme da zafali prasetina?::000::

Ja idem sutra u BVS na pojtarje, ali zato pre toga, dok se vidi - gumene čizme i kožne rukavice, pa idem opet malo da se govnim sa rasturivačem.

Danas ko i jučer, svinjokolje. ::000::

34ip6yv.jpg

Šta je ovo danas, svi su po nešto brečili. Kakvi vas svinjokolji spopali, pa nije još 29. Novembar - Dan republike!
Ja sam danas rasturao stajnjak, pa usled kvara došao par sati ranije kući. Taman se bába spremao da zakolje ćurku, pa sam ja to ipak uradio. Prvi put sam u životu zaklao nešto. Do sada nisam morao, ne moram ni sad ali neće bába doveka moći, pa bolje da počnem makar i sada da praksujem nego da i za pile moram da zovem mesara. Kad ste već svi navalili da koljete, da ne bude da se ja od sramote nisam ukrvavio danas.
Posle toga sam otišao u obližnje Banatsko Veliko Selo kod druga na pojtarje i lepo se počastio. :ppozdrav: Žena je vozila auto, kao i uvek pri povratku kući. :haha: Kad smo došli kući, a kuća miriše. Nana topi ćureće čvarke na "Slavoncu" sa tučanim ložištem.

Danas od svega po malo,prao jos neke plugove ubacio u garazu,bio da grada,sredjivao radionicu...

- - - - - - - - - -

Danas skidao glavu upravljaca... Nece ni da makne jedva sam uterao dzipa tu u rikverc motam sa dve ruke iz sve snage... Kvar pronadjen lezajevi se zaspali pa kuglice zapinju medju zupce... Danasnji posao uglavnom.. :ppozdrav:

- - - - - - - - - -

Izgleda da je kraj radova niko nista ne radi vise... hehehhe:osmeh:

Kalup za izlivanje specijalnih betonskih cijevi, nisu svi dijelovi prikazani na slikama (ne smijem staviti sve :) ). Inače će biti težak 12 tona kad bude gotov.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh