Šta ste radili danas?Jedanaesti deo.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Konzervirao plugove, napravio reda u šupi i parkirao sve što je moglo da stane u nju. ::super:: Sad sledi još samo :veseljak:: i :ppozdrav:
Još sinoć sam pretpremijerno izveo ženu u birc na pivčugu. Još smo tamo sreli naše prijatelje iz susednog sela. Tražio sam onako sjeban da mi muzikanti sviru Bre gidi džanum i Isplači se na grudima mojim.

Danas morao da izvadim Vladimirca iz garaze pa da sa njim i cirkularom struzim neku gradju za buducu supu duzine oko 20m sirine 3m... Sutra se nestavlja posao...

Demokratski, prva za tebe a druga za skvo.

Ha, ha ha!(nisam mislio na Hektar, hektar, hektar)
Ono:"Ne slušaj laži o meni..."(početak pesme Bre gidi džanum) nije bilo tendenciozno. :haha:
A, onu drugu pesmu ja čujem drugačije - erotski. Tačan tekst moje verzije bio bi opasan. :off_topic:
U glavnom, ode onolika cincika mleka na sitni sajzer.

- - - - - - - - - -

Danas sam odneo kominu kod majstora u pecaru. Ostali poslići su svakodnevnica, nego... Malo pre sam očistio svo troje pari opanaka i dooobro ih namastio lojom da ne propušću vodu i na kraju udario glanc. :osmeh: Sutra je Mikuláš pa se sve nekako nadam da ću ujutro naći nešto u njima i da to neće biti korbač.

Danas se ceo dan petljao sa dubinskom pumpom u bunaru napunila se kamenca i nemoze vise da vuce vodu smrzo sam se kao nikad u zivotu a padao sneg ceo dan...:udri:

Malo pre dosao sa pica u gradu,drugar iz NS-a mi dao ponudu da kupujem zemlju u selu za njega a ja da radim i placam mu arendu posle skidanja useva. :osmeh:

Sneg u mom kraju mi je dosao neplanirano, mislio sam poraditi jos ponesto, al sad sta je tu je :) Idemo dalje u zimski san po nekim pitanjima....

Mislim da ovo nece valjati :svinja:
20121207123.jpg

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh