Šta ste radili danas?Jedanaesti deo.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Još ćeš ti , kad dobiješ izlazak , ići kod kolega da se popneš na traktor koji krug .

Ironija u svemu tome je što ja radim prvu njivu do same žice (ograde) od kasarne :osmeh:. Ako ostane do proleća, daću mu koji krug sa traktorom da ga želja mine..........:haha:
A ako ostane i do žetve onda će i član Goran G da mu da koji krug kamionom po vojnoj ekonomiji..........:osmeh:

Ironija u svemu tome je što ja radim prvu njivu do same žice (ograde) od kasarne :osmeh:. Ako ostane do proleća, daću mu koji krug sa traktorom da ga želja mine..........:haha:
A ako ostane i do žetve onda će i član Goran G da mu da koji krug kamionom po vojnoj ekonomiji..........:osmeh:
Slao sam ti poruku ali nisi video,hoćemo li da skocimo do N.S. na druzenje ?

Poslednja izmena od urednika:
Kombajner neka je sa srecom ima kod mene jedan taj ugovorac vojnik u komsiluku on radi svaki dan od 7do3 posle toga radi zemlju radi negde oko 20ha zemlje i ima svinje dok nije radio u vojsci imao svega par ovaca i radio malo zemlje sad kaze ima platu a poljoprivreda mu je dodatan prihod i zadovoljstvo.

Neka je sa srećom vojniče!
btz.gif

www.youtube.com/watch?v=Y7oqfusKfUI

Ehej, pa naravno da se salim.. Otisao rodjak iz sela takodje u vojsku pod ugovorom, decko je presrecan, ispunila muse zivotna zelja.. Tako i tebi zelim, da budes sto srećniji...

Danas bila godišnja skupština udruženja pčelara "Dunav" iz Apatina, lepo druženje i razmena iskustava, jedino nije jasno šta će i kako biti oko uplate doprinosa za PIO.

Dosao iz crkve,koliko ja pamtim(a i ovi stariji) kazu nikad slabije nije bilo ni auta ispred crkve,ni ljudi u crkvi,ni posle crkve da se ide u kafic na pice...
Ne verujem da je hladno bas toooliko,pre ce biti da je tolika besparica da narod vise nema ni za par sveca i na ikonu da ostavi. Bas mi je bilo nekako tuzno gledati polu napunjeno dvoriste crkve u rodjenom selu.
Cak ni Badnjak nije isao kroz selo...

A kod nas nikad vise ljudi! Sluzili se posni kolaci i peciva, kuvano vino i rakija, badnjaka nikad vise doneseno odneli su mnogi i kucama. I u crkvi kupljen plinski top, tako da je dosta toplije nego ranije.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh