Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja danas kompletirao dokumentaciju, sutra predajem i podpisujem "Profesionalni vojnik pod ugovorom"... Sto se mene tice dosta je bilo poljoprivrede, ko mora nek je radi!!!
A bre brate sta je ovo de ode ti napustas krajCira zna bas sam se sa njim nasao kada sam izvadio neke papire, tokom majskih poplava mi je bio poplavljen zdravstveni karton, u roku od sat vremena (preko reda) poslali su sluzbeno iz vojnog odseka da mi otvore novi karton bez knjizice bez dinara placanja... Kada bi stojala drzava iza poljoprivrednika kao za vojnikom gde bi nam bio kraj, ali sta da se radi!!! Momci puno hvala.
@Kameni prvih 30randih dana bicu najverovatnije u Somboru pa druze cucemo se
Javi se i ostalimaCira zna bas sam se sa njim nasao kada sam izvadio neke papire, tokom majskih poplava mi je bio poplavljen zdravstveni karton, u roku od sat vremena (preko reda) poslali su sluzbeno iz vojnog odseka da mi otvore novi karton bez knjizice bez dinara placanja... Kada bi stojala drzava iza poljoprivrednika kao za vojnikom gde bi nam bio kraj, ali sta da se radi!!! Momci puno hvala.
Bolje 2 poplave,nego 1 99-ta. Kombajner nek ti je sa srecom.