Ja koliko znam nema. Ima dalmatinski. I kineski naravno. Ovde kod nas nema niko u sredini nista.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja koliko znam nema. Ima dalmatinski. I kineski naravno. Ovde kod nas nema niko u sredini nista.
Prošle godine se najedem sremusa u ozbiljnoj količini, svez u salati.Nedelju dana je mio miris izbijao na znojRecite vi nama ,kako da covjek ne smrdi kad jede bijeli luk?
Ja ga volim , al imam zabranu od zene ,potpuno je razumljivo. U kozu se uvuce smrad bukvalno i traje cijeli dan.
OK nisam najbolje objasnio kad sam rekao "ima stap u sredini".Ja koliko znam nema. Ima dalmatinski. I kineski naravno. Ovde kod nas nema niko u sredini nista.
Ne. Sejem sve redom. Jesenas sam posejao 2 tone ko to da izbaciva sitnije cenove iz sredine. Ko to da mi kupi posle, toga bi bilo sigurno 30% od kolicine....
То је стандардна операција. Не дозволити да оде у цвет и плод.Nisi razumeo
Nisam pitao za sadnju vec da li kidate srednji list iz luka?
Дали има нека фора јести бели лук с да се не осети![]()
Jedite zajedno sa belim lukom ili posle belog luka kiselu jabuku Granny Smith (Ne ljuštite koru) ili ceđenu limunadu (Bez šećera), takođe možete da uklonite i klicu.
).Ma kakvi. Nije taj nas luk kao sa ovog snimka. Ko ce to da kida na dva hektaraNisi razumeo
Nisam pitao za sadnju vec da li kidate srednji list iz luka?
ma nismo ni mi jos dok se radilo sa slovencima pre rataMa kakvi. Nije taj nas luk kao sa ovog snimka. Ko ce to da kida na dva hektara![]()