Malopre opravio bimbalo makita ga9020, zamenjen zupcasti par i svi lezajevi, sad samo susti, trazio da kupim polutekucu mast, ali me odbila cena, pa zamesao obicnu i ulje...
Ili ležajevi.Kad ima lufta u glavi,zupcanici su u pitanju?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Malopre opravio bimbalo makita ga9020, zamenjen zupcasti par i svi lezajevi, sad samo susti, trazio da kupim polutekucu mast, ali me odbila cena, pa zamesao obicnu i ulje...
Ili ležajevi.Kad ima lufta u glavi,zupcanici su u pitanju?
Kod nas u Kragujevcu nije,bimbalo-brusilica.Zar nije bimbalo ,bijaks ili čeona brusilica ....?
Tamane sve! Najgore od svega sto lencuge seku na pola m od zemlje. Mrzi ih da se sagnu. Celo leto ajfoni instagrami a na zimu idu seku bagrenje po ataru. Pored mene na jednoj parceli ima drzavni parlog. Neko ga redovno licitira verovatno ali korov raste i bagrenje. I ovo, kao i svako prolece prvo moram proci kroz njivu jer ovi sto seku bagrenje bacaju kod mene granje pa svake godine moram da prebacujem nazad. Kad popiz*im ima da posadim zovu duz te parcele. E to ne dirajuInače u ataru nema drveta,sve posekoše i pokradoše.