KishRobert
Prijatelj Foruma
Prvo sam jednu svoju njivu istanjirao,milina kako se radilo.
Pa je onda kolega pravio mini spit!
Pa je onda kolega pravio mini spit!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa posto je placeno 9800e,ni nesme da kaze da nije zadovoljan,po meni,nista to bolje ne radi od moje tanjirace koja kosta 2000e.Kako je kolega zadovoljan sa Turčinom?
Slazem se sa tobom.....bolje onda neki podrivac ili gruber da je uzeo,pa da zna sta radi.Kako je bilo danas na promociji Vogelove tanjirace?Gde su slike?Pa posto je placeno 9800e,ni nesme da kaze da nije zadovoljan,po meni,nista to bolje ne radi od moje tanjirace koja kosta 2000e.
Kad naidje na otkos slame sve se zagusi.
Dok u cistu/upaljenu strnjiku,radi odlicno,sto je i za ocekivati.
Za mene uzaludni novci...
Ni neznam sto nisam slikao...mada imam utisak da bi bilo bolje da su zakacili za new hollanda,nije svejedno stajeru,al' tanjiraca bolje uradi.Slazem se sa tobom.....bolje onda neki podrivac ili gruber da je uzeo,pa da zna sta radi.Kako je bilo danas na promociji Vogelove tanjirace?Gde su slike?
Gospodine @KishRobert,
vidim neka unapredjenja na vašoj tanjirači.Lepo to izgleda, ali nas nist obavestili kada lijete prvu ploču pa da dodjemo u mobu!
@KR Samo javi ja donosim kamion peska za pocetak , samo javi granulaciju
Dragi gospodine panonstib,Gospodine @KishRobert,
vidim neka unapredjenja na vašoj tanjirači.Lepo to izgleda, ali nas nist obavestili kada lijete prvu ploču pa da dodjemo u mobu!