milovan64
Član
Nas troje malo pomogli mojoj Marijani da donese na svet jednog "dečkića". Na slici ima samo 15 minuta kako se "izpilio".
[/IMG]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Hvala prijatelju, ajd` pa da budeš večeras dobar i smeran domaćin pred gostima. I gledaj da izbegneš neku funkciju u posluzi. Ja to nikako kod sebe da izbegnem, kažu mi - `ajde tata, ti si u tome najbolji, i šta ću ja popustim pred mlađima.Ha ha @milovan64, nek je ziv i zdrav!
AAAAuuuuuuuuh, sad se malo oporavio, jos gostiju nema, .... sad ce.... ubismo se ki nemci na groblje na molitvu, jos po jedna, pa jos po jedna.... koke kooke koke koke
UUhh kakav je telac,veliki da poraste...Nas troje malo pomogli mojoj Marijani da donese na svet jednog "dečkića". Na slici ima samo 15 minuta kako se "izpilio".[/IMG]
Hvala ti, i dođi na rakijicu, a biće i neki "secavac".[/QUOTE]UUhh kakav je telac,veliki da poraste...
Hvala ti Grujo, nisam ovo znao.http://www.atdhenet.tv/37638/watch-f1-canada-grand-prix
evo linka .. za formulu 1 Canada
Ici cemo cesce kad procitas chet.Ipak bio na pecanju na Begeckoj jami. Upecao samo tri leopa meleza.