Šta ste radili danas?Deveti deo

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Silirao do 14 h, kad sam definitivno odustao zbog vetrine. Jos 3 dana i trebalo bi biti gotovo.

završena bratova silaža i pri kačenju zadnje prikolice zdrobljen kažiprst desne ruke i još na sreću dok sam bio na rekonstrukciji prsta na traumi pauk mi digne auto .sretan da se ubiješ

Ja jutros vozio komsiji neki lim da proda ovima sto otkupljuju sekundarne sirovine,posle toga malo radio oko signalizacije na traktorskoj prikolici,malo odmorio,pa popodne isao sa drugarom da pogledamo neki posao (tacnije,da oborimo jedno drvo u groblju,koje je izmedju spomenika) i posle zaseli kod tog coveka kuci i sedi i sedi i sedi bre,popismo po koju i samo sto udjoh u kucu.Paklen dan danas,duvao vreo vetar,bilo je katastrofa.:ppozdrav:

Danas kupili sljive do 12 pa otisao da pomognem rodjaku da on pokupi svojih 40 dzakova i dovukao sa Urssom to iuz njegove njive a moje izvukao sa drugim traktorom do mjesta tovarenja i to je to sto se tice sljive za ovu godinu!! NAkon toga otisli dovuci prikkolicu drva iz sume i odvukli u susjedno selo covjeku i sada odmor! A sutra citav dan suma suma i suma!!

ee znao sam da ce se ovaj moderni kombajner javiti, ta de vadi ono iz usiju, ne cujes nista :p ... nije lose, bice bolje. Prosao sam ti danas pored kuce oko 2, masine stoje, sta se ceka? vreme je novac :osmeh:

verovatno si naisao u trenutku parkiranja zelenog i sedanje u crveni i pravac u suncokret na suvatovo,dok neki nisu ni poceli ja sam se vec soje naskidao komsija,a ti se vozas jel.........:osmeh:

al zelene :p ... aha, na kapiji si bio, ja bas isao iz NS, neko mora i studirati :osmeh: ... jesi svoje sta radio?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh