Šta ste radili danas?Deveti deo

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
ne.....samo usluge,ja imam petezno rubin sve,a suncokret radim svoj......

Kosili suncokret

261nrxw.jpg

Vidim ja da si boje izmešao,verujem da ti nije lako.Kod nas se jedni vraćali iz Bečeja i promašili raskrsnicu i udarili u kuću

Ja danas strugao drva,i odvajao neke grane za cirkular,popodne malo odmor i predvece opet struganje i cepanje.Odmor do ponedeljka,jer sutra je nedelja,a i praznik tako da nista ne pipam.Zao mi je sto sutra necu prisutsvovati skupu na Kosmaju,jer ujaku je sutra godisnjica,pa moramo na groblje,i znate kako to vec ide.:ppozdrav: i zelim lep provod svima na Kosmaju.

Danas radio nabavku, isao u Kragujevac u metro, posle, u tempo, po podne doterao drugaru namestaj iz forma ideale i na kraju oterao pikapa u perionicu, oprali ga i picnuli, spreman za sutrasnje pohode...

ja danas nisam bio u šumi , mislio sam da jajaram malo ali mi se i to izjalovilo žmorao otići po bager da ga izvezem iz kruga RiTe a to je malo potrajalo , pa balirao pa svašta nešto

Danas sam bio u Belanovici i okolini, gledao parcele za pazar. Jako lep kraj ali, nažalost, suv. Zato u ponedeljak put Homolja, naći će se valjda jedno lepo parče i za mene.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh