Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
prase ili nosoroga sa 320 kg ha ha . ,, sto te je Raco iznervirao , cuo sam i znam gde mu je plac koji jekupio ovde u Milocajima, plasi se sranj ... dole pa da nam bude u komsija .. ali tad sigurno prasad kupovati nece .Omlatili jedno prase od 320 kg.
Kad nisi hteo pravi traktor da kupis!445.Cas hoce da radi,cas nece.Kad podignem rucicu,nista se nedesava dok nepopustim dovodnu cev do pumpe.Kad tu popustim,krece da dize.Nosio je korpu i verpra,ukupno oko 600 kg,i radio na ovu foru.
Proveri posto su novi delovi , stare skini spakuj u kutije i odnesi u MIKRON cacak na proveru , 10l nafte i 1000 din provera i oni ce ti reci sta treba da cinis i dace ti ponudu za popravku a ti ces vec znati posto su novi delovi pa ces lako odluciti .Vec dva dana me zaj.bava hidraulika na Univerzalu,dodje mi da ga zapalim.Ceo sistem sam skinuo,procistio,sipao novo ulje i nece.