Koristite zastareli preglednik. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Kad sam bio u Srbiji ja sam redovno isao na demonstrcije. Sad ne mogu da budem i ovde i tamo. Dolzim u Srbiju za 7-10 dana. Ali ako zatvaranje puteva bude potrajalo do tada , ja cu te kontaktirati da me obavestis kojim putem da prodjem do kuce. Tvoj broj imam.
Evo i ja vezbam da crtam na kompijuteru. Tacnije vezbam AUTOCAD 3D. Ako neko zeli da mu nesto nacrtam slobodno neka mi posalje skicu , a ja cu pokusati da to stobolje uradim.
Тако и код мене, Косјерац. Цео дан варио, радио систем кпк, окопао траву у винограду и једва нашао времена да дернем два пива. Џабе што је био слободана дан на послу кад код куће посла преко главе. А што кажеш, за који дан ће нам слава Ђурђевдан. Ваља се припремити..
Rostilj , pivo , opet rostilj . ,kisela , a bila i domaca , odspavao ha ha , opet rostilj , daleko bilo ne moze covek da dise kada se ovako prejede ., a vecerao nisam mogao , da odlucio prasad , sledeca tura , ako da bog ovoj lepo ceni .. a sutra servis i da odvezem pogodjenu prasad za tov ..