Šta ste radili danas ? 3

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
KishRobert je napisao(la):
nesto deteline prodao i prevukao,sad dosao sa prezentacije dekalb hibrida....juuuu kakve cene.
ako sam dobro razumeo,kesica 50000 zrna,zasticena cruiserom ili ponchom = 96e +pdv.
aaaa, onda su spustili cenu!
prosle godine, ta prevara je kostala 106e+PDV za 50000 zrna.

Prinudno ustao u 7h, zato sto se buduci tast najavio na kafu u 7 i 20. Dosao covek da mu se zet ne ulenji. :zli:

Ja prinudno ustao u 5h da nalozim jer je ovaj vetar sve ohladio. Tako ce biti ceo dan, lozenje i spavanje i eventualno poljinfo.

U mom kraju pada sneg, neznam kako je kod vas ? ja cu uskoro da idem napolje ,da vidim hoce li mi auto upaliti, posto nema garazu.

danas samo loženje peći i čišćenje snega, do malopre je padao ko lud + košava koja je ubacila u 5-u brzinu

Sankali decu sa NEW HOLLANDOM i u medjuvremenu izvukli jedan auto.Sleteo covek sa puta.Slike ce bitio do veceras samo da deca izvrse prebacivanje. :ppozdrav:

Već me leđa bole od silnog lopatanja, a deca samo ajde tata vuci sanke, a ja ::lose:: gotov.
odoh malo dremnuti...

Danas sam bio u Zitistu na predavanju ''Zimska brazda znanja'',sto je organizovao klub 100P plus.Saznao sam dosta novih informacija.A putevi su bili grozni.
6h5nr5.jpg

kod nas samo duvo vetar i pravio smetove a spavo i ložio i obrnuto kakvo je vreme ni kera da nepustiš napolje :haha:

ja sam danas pravio drzac za ventilator koji cu da stavim u traktor, evo i slke
2wqvbxd.jpg

i sam napravio drzac za osvetljavanje na stop posto nema osvetljavanje tablice a stopovi su od ja mislim od ovi stariji belorusi, kupljeni za 558
2yubkw8.jpg

Završio krpljenje sanduka vučenog rasipača veštaka, sad još da se ofarba, i da se sklopi....

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh