Šta ste radili danas ? 3

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
I kod mene u selu se tako kaze.I ja sam juce pravio disnator 2 u 1 .Malo vise od 200kg.

mucobieno je napisao(la):
miroslav k je napisao(la):
pa sneg, balto, valjda i nova godina, bilo je svega 1000 ljudi, mozda ni toliko
i ja bio , strasno lose
bilo 10tak traktora i nekoliko standova samo
cak ni rusi nisu bili onda mozes misliti koliko je bilo zima ::lose::
mislim oni rusi sto prodaju dijelove

Ja sam danas bio u Zrenjanin po potvrdu u katastar kad šipak. Štrajkuju zbog otkaza, ko zna kada će proraditi. Dok ne prekinu štrajk nema nam registracije. Opet po nama.

orali nocas, sad pergledao masinu, i natocio goriva... cekamo da opet pocna stezati, i idemo malo raduckati... :haha: :haha:

North ARMY je napisao(la):
danas upalio skuter posle 2.5 meseca :cool:
Ja moj probo na 90 Amp, i nece jeb. mu mater.Moram sutra celog da ga rastavim. Usput jel zna neko de moze da se kupi kurbla za skuter?

ja moj na dugme upalio najjednostavnije skinem mu poklopac karburatora i naspem benzina i kad krene da sastavi ocistim svecicu i upalio :cool:
marka china,model sprint max :D

Oralo se danas, i to prilično dobro, ima i slika ali nemam kako da ih prebacim na komp...

North ARMY je napisao(la):
ja moj na dugme upalio najjednostavnije skinem mu poklopac karburatora i naspem benzina i kad krene da sastavi ocistim svecicu i upalio :cool:
marka china,model sprint max :D
:D ja sam pitao za marku Milos.mtz zato sto je rekao da hoce da kupi kurblu... nije kurbla za svaki skuter ista... npr za peugeota moras da ides u peugeotov servis a za te kineze jbm li ga..

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh