Tako sam ja blenuo kad je neko napisao zabijačka... Ebemliga, kodnas se tako kaže....Arsa je napisao(la):disnotor ?mityoo je napisao(la):Pravili disnotor, 2 svinjčeta od po 120 kg...![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Tako sam ja blenuo kad je neko napisao zabijačka... Ebemliga, kodnas se tako kaže....Arsa je napisao(la):disnotor ?mityoo je napisao(la):Pravili disnotor, 2 svinjčeta od po 120 kg...![]()
pa sneg, balto, valjda i nova godina, bilo je svega 1000 ljudi, mozda ni tolikomiroslav k je napisao(la):zbog cega?
i ja bio , strasno losemucobieno je napisao(la):pa sneg, balto, valjda i nova godina, bilo je svega 1000 ljudi, mozda ni tolikomiroslav k je napisao(la):zbog cega?
Ja moj probo na 90 Amp, i nece jeb. mu mater.Moram sutra celog da ga rastavim. Usput jel zna neko de moze da se kupi kurbla za skuter?North ARMY je napisao(la):danas upalio skuter posle 2.5 meseca![]()
Zavisi od marke...Milos.mtz je napisao(la):Ja moj probo na 90 Amp, i nece jeb. mu mater.Moram sutra celog da ga rastavim. Usput jel zna neko de moze da se kupi kurbla za skuter?
North ARMY je napisao(la):ja moj na dugme upalio najjednostavnije skinem mu poklopac karburatora i naspem benzina i kad krene da sastavi ocistim svecicu i upalio
marka china,model sprint max![]()