Šta ste radili danas ? 3

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
mucobieno je napisao(la):
jutros u 9 dosao sa oranja, oralo se celu noc... sve prsti, samo se vozaci menjaju. e da savio sam lemes i otkinuo spic sa njega na srednjoj glavi, pa sam pd jutros i sarafao, vratio stare... ::lose:: :udri:
mani se oranja ajde meni da pomognes ja sam a njih 6,bice jedna i za tebe :ppozdrav:

North ARMY je napisao(la):
jutros u 9 dosao sa oranja, oralo se celu noc... sve prsti, samo se vozaci menjaju. e da savio sam lemes i otkinuo spic sa njega na srednjoj glavi, pa sam pd jutros i sarafao, vratio stare... ::lose:: :udri:
mani se oranja ajde meni da pomognes ja sam a njih 6,bice jedna i za tebe :ppozdrav:
To NA... Bravo za majstora!!! Ma osvetli nam forum, da se zna ::svaka cast:: ::svaka cast:: ::svaka cast::
P.S. A ono sto nije za Tebe i Tvoje, za mene je taman... Jos ako je neka polovnjaca, Bog da me vidi!!! :ppozdrav: :ppozdrav: :ppozdrav: :cool: :cool: :cool: :D :D :D

danas dovezao gnojivo i oprao traktor evo i slike
rszckn.jpg
2eq8c5t.jpg

joj sinoc sam mislio o tome, i u velikoj sam dilemi... kako ce biti i za mene, ima neka slobodna?

Jucer brat kupio IMT SKIP B-51 '90.g. a ja sam ga jucer i danas vozio kuci (200+km)

Slika ce biti, al sam sad umoran... Sutra cu ga detaljnije poslikati, pa cu postaviti u IMT temu...

Još 6 jutara banatske ritine i oko 40 jutara černozema s' ove strane Tise!

Danas nabavio Pk remen za daciju i jedan roler koji mi je ostecen , u sl ponedeljak mi stizu zadnji paknovi (jedva sam zamenio,iako nije moja greska). Juce presisao ::vino:: :veseljak:: pa danas samo ::samo odmor::

mladene imas na fejsu moj broj i objasnjenje za situaciju :ppozdrav:

nasao... :ppozdrav: i odgovorio...

danas idem jos malo orati... a predvece cemo se podaprati, obrijati i tako to...
i onda palim rotaciju... :haha: :D :ppozdrav: ::vino:: :veseljak::

ma dao bih ti sve zenske iz mog drustva za karticu pa bih imao jos vise zenski :D
inace treba da spavam jer nocas nisam spavao a ne spava mi se...

menjao lezaj i tanjire na ciklonu pa sad sam pored jelena :D mazim ga mmmmmmmmmmmmm a pre toga piletina :D i sad cu malo d aodspavam pa veceras ce da bude svasta :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:

Pravio hranu za krmače i bikovei bio u Rumi. :ppozdrav:
Post je spojen: [time]1262362751[/time]

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh