Šta ste radili danas ? 3

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hvala prijatelju to sam sve pozvao ali se niko ne javlja,verovatno što je subota!
A u ponedeljak kad dodjem do ministarstva ima novinare da zovem Doktore je*aću ti majku!
:ppozdrav:
[/quote]Sta li ti uradili kad si toliko kivan?

Ma babi su zaključljučili da ima rak jajnika i sad se to polako širi i širi i došlo je do mozga i polako se gubi i ne zna šta radi! A doktor ginekolog Vladimir Vajs nas je uzeo na zub jel koliko kod da mu se da uvek mu je malo i hoće da izbaci babu iz bolnice! Pošalje je za Kovin sa nalogom od psihijatra da je opasna za okolinu i za sebe, i nama ne jave da su je poslali.Iz Kovina je vrate to isto veče kad su je poslali i sutradan nju opet pošalju za Kovin i opet je vrate iz Kovina.i Zovu nas da je preuzmemo kući bez terapije psihički ne stabilnu.I tata ode i demokrack objasni doktoru da će da zove ministra i novinare i Vajs natero psihijatra da odgovornost prevuče na sebe!I sad su poslali babu u Vršac.
A prekjuče je Vajs držao babu u hladnom hodniku i uzeo joj je papuče. Samo da napomenem da će ovde još biti svašta!

Evo par linkova ko je Doktor Vladimir Vajs:
http://arhiva.kurir-info.rs/Arhiva/2006/mart/12/D-01-12032006.shtml

Moja supruga se porodila pocetkom godine i trudnocu je vodio dr.Vladimir Vajs.
Da napomenem samo da je trudnoca bila dosta rizicna kao i sam porodjaj. Ali sve je proslo kako treba upravo zahvaljujuci dr. Vajsu. Posto sam prisustvovao samom cinu porodjaja sve dok je to situacija dozvoljavala, za zalaganje i trud o doktoru samo reci hvale.
@Igor578
Nemoj ovo da shvatis kao provokaciju ili negiranje tvog posta, jednostavno imao sam potrebu da iznesem svoje iskustvo. :ppozdrav:
P.S. Da nebudem bas skroz u :off_topic: danas sam se ceo dan igrao sa bebicom koja je danas napunila 11 meseci, i kitili smo jelku.

igore meni su tako pokojnog dedu pre 4god selili a da niko nezna te u novi sad te u kamenicu te u vršac a niko nije imao pojma šta rade dok ja nisam došao na vikend pošto sam bio u vojsci pa je meni deda rekao znači hteo sam da zapalim i doktore i sestre u novom sadu koliko mi je bilo krivo ,kad je deda umro još me pitaju da dozvolim obdukciju da se studenti uče i to je pitao taj isti doktor kao to je obavezno da se radi obdukcija

Krunili danas malo kukuruza i završio ursusa, i nakon toga okačio plug, pa ako nebude kiše sutra u oranje!

Pravio koncentrat,patio se sa osokom(puni su mi svi bazeni a po njivama je živo blato).Bio sam prinuđen da pokušam izvlačenje prirodnim padom na parcelu ječma u okućnici.Delimično sam uspeo.

Karalicu u buduce pripazi na labudove da ne moras da ih vijas po poljani
6sdzk2.jpg

Odg: Šta ste radili danas ? 3

techa je napisao(la):
Moja supruga se porodila pocetkom godine i trudnocu je vodio dr.Vladimir Vajs.
Da napomenem samo da je trudnoca bila dosta rizicna kao i sam porodjaj. Ali sve je proslo kako treba upravo zahvaljujuci dr. Vajsu. Posto sam prisustvovao samom cinu porodjaja sve dok je to situacija dozvoljavala, za zalaganje i trud o doktoru samo reci hvale.
@Igor578
Nemoj ovo da shvatis kao provokaciju ili negiranje tvog posta, jednostavno imao sam potrebu da iznesem svoje iskustvo. :ppozdrav:
P.S. Da nebudem bas skroz u :off_topic: danas sam se ceo dan igrao sa bebicom koja je danas napunila 11 meseci, i kitili smo jelku.

Nema potrebe da shvatim tvoj post kao provokaciju,svi mi imamo dobra i loša iskustva, ali nažalost više je nas sa lošim iskustvima!

Da ne idem i ja u :off_topic: danas bio na aerodromu da ispratim brata, pa išao za Vršac da se dogovorim sa doktorima!

Karalic je napisao(la):
mityoo je napisao(la):
Krunili danas malo kukuruza i završio ursusa, i nakon toga okačio plug, pa ako nebude kiše sutra u oranje!
Da Ti nije kaljavo, ili Ti blato:haha:
Kod mene je strasno... Skoro kao daje kaljuga!!!
Mada je je sve izorano :ppozdrav: :ppozdrav: :ppozdrav:
Bio sam da pogledam kad sam nosio kukuruz da predam, po uzoranoj njivi može hodati, nelepi se za cipele....

jutros u 9 dosao sa oranja, oralo se celu noc... sve prsti, samo se vozaci menjaju. e da savio sam lemes i otkinuo spic sa njega na srednjoj glavi, pa sam pd jutros i sarafao, vratio stare... ::lose:: :udri:

Cuti bar ti nije dosadno u zivotu. Znas jos moj deda je govorio Sine ko ima nesto taj ima i stete, ko nema nista taj nema ni stete.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh