Šta ste radili danas ? 3

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
ognjen74 je napisao(la):
KishRobert je napisao(la):
auu... al' su te tvoje informacije skupe....nit cena,nit adresa....
evo ja cu da ti kazem koju sam ponudu dobio od medana :urea 25.8 an 19.8 za pare ili bez para samo uzmi pa kad drzava bude dala subvenciju dogovoricemo se
p.s:jos mu nije niko uzeo za pare

tako je izvinjavam se nisam imao vremena deca su mi bila bolesna

Isao da se sisam i nisam mogao da verujem .Toplije napolju nego u novembru .

upravo dosao sa placa,isao da operem auto i izvadim ovaj novi plavi karton evropski o bezbednosti....
inace cena tehnickog pregleda je 2000din

Iako je zima vani je temperatura iznad 20 C pa smo se moj prijatelj i ja danas poslije božićnog ručka malo sunčali i opuštali uz ladno pivo na mom molu ispred kuće. Vrijeme je kao za Uskrs, a ne za Božić. ::lose::

Pravo mesto za pecanje na Dunvu.

2ajx99w.jpg

Samo da riba grize.

kisa??
kod nas zesce nevreme,vetar pici ko blesav jos malo pa ce biti ona iz pesme "udari grom na sv Savu kad mu vreme nije" isli kapije da po zatvaramo skroz...haos je i pljusak pici,sad staje

danas sam isao kod ujaka da menjam prednje kocione plocice na kolima , skinuo sam gumu i imao sta da vidim, pakni su mogli da izdrze jos jedno 8 000 ali je disk malo ostecen i treba ga obraditi kako kazu strugari "obeliti" , a posto je danas katolicki bozic nista nije radilo tako da sam namontirao sve kako je bilo pa cu sutra ujutru da nastavim zapocetu radnju. takodje treba da menjam i zadnje pakne , zupcasti i zatezac . bice sutra posla. :ppozdrav:

evo doso iz grada teo ici na klizanje ala k..... tek od 18h pocinenj :zli: i porseto malo gradom iso do dunava evo par slika
vmzxac.jpg

hehehe spijuniram srbijansku miliciju
f3c50h.jpg

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh