Šta ste radili danas ? 3

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Danas sam pokusao da razradim kocnice na zmajevki nesto sam ostavio i za sutra. :cao:

Ustao u 7 odsluzio robiju u skoli i posle skole do sad trka,jurcanje za pice,izbacivace i ostalo,veceras pravim prvu zurku u selu i jako sam zadovoljan,za sad 90ljudi dalo pare,jeste da sam ulozio mojih 50e za pice pa i ako puknem nece mi biti zao,samo da se drustvo skupi i da se svi provedemo na ovoj krizi.
Malo me jurili panduri po gradu sa rotacijama jer sam delovao mladoliko pa su mislili da nemam polozeno i trazili samo vozacku i saobracajnu :D posle sam nastavio opusteno da vozim i spremam,sad se saperem pa na posao da naplacujem ulaznice,a posle ponoci pocinje zivot za mene :ppozdrav:

Ja vadio zub danas rasturao me,dosla mi devojka da me malo tesi ::namigivanje:: ::namigivanje:: northarmy ..stavi neke slike sutra da vidimo kako ste se proveli na zurci ! :cao: :cao:

Rasturio elevator za repu! Pravim opet nešto!

2s0g37k.jpg

2ltm5p2.jpg

Veceras sam radim tj sam svoj sef pa moram biti trezan na pocetku i na kraju da popisemo sank a u medjuvremenu ko ziv ko mrtav,proslu smo muccobieno i ja nazdravljali pun gas :D

Prvo mora u patentni zavod da zastiti svoj rad. :cao:

@ mityoo koliko si platio za svoj pronalazak. Jerbo ni kod babe nema nista dabe.

~Kiki~ je napisao(la):
Igor578 je napisao(la):
Danas mi ukrali bure sa prskalice :udri: :udri: jedina uteha mi je da je bure bilo šuplje!! :udri: :udri: :udri:

Kako ukrali ? :sta:

Pa prskalica je morava,i stajala je u šupi bez kapije lepo došli sa ključem i skinuli.Odneli su samo bure a sve su ostavili šrafove matice platna koja su držale bure,pumpa i tako to!
Sve je tu osim bureta inače bure je bilo bakarno!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh