Šta ste radili danas ? 3

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
oghqfa.jpg

Ide odlicno.

mityoo je napisao(la):
Bio da orem, kod nas nema snega sav se otopio!

Tu kod mene ima još 30 cm snega , izgleda opet bi bilo bolje da posejete kaktuse na proleće .

Danas sam počeo da se zanimam sa ovim " novim " papirima . Ubeđivanje , katastar , ugovori .... :udri:

Velik taj banat majku mu... Jedan kraj zavejan a u drugom samo što nije počela setva :haha: :haha: :haha:

Bio sam u Opovo da vadim papire iz katastra i usput me zaustavi policije : " gospodine niste upalili oboreno svetlo.....kazna 3000 din " Pune buđzet za subvenciju :udri: :udri:

Lala iz Banata je napisao(la):
Ej bre, pa sto nisi svratio? Jel Opavacka policija u pitanju? Ako jeste, dobro je da su ti samo svetla pisali... :udri: :udri: ::lose:: :zli: :udri:

Posle sam išao u trezor u Pančevo .... A baš sam pomislio na tebe kad sam prolazio Sefkerinom :D. Da tražili su mi sve i svašta i prsluk i opremu pa čak i evropski izveštaj i sve sam imao samo nisam upalio svetlo kako sam krenuo i odmah su me ulovili to je bio 50 metara posle parkinga . tamo sam stajao skoro pola sata dok su pisali .... i pisali .... :udri:

Bio na predavanju u M.Crnicu danasnje teme Pionir, DuPoint,znacaj analize zemljista, Prp Kreit banka . Posle pomogo zeni da odvojimo Ovcu koja se jutros ojagnjila.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh