Šta ste radili danas ? 3

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
kum nije mogo izvuci vagonku sa 52 pa zovno mene
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=I_k7jbmAc9c[/youtube]

bese ovo dug dan...
jutros skidao haubu sa C355 i vozio ga na pranje sa toplom vodom, da se nemucim kuci sa hladnom...
posle toga ipak zainatim se i pocnem prati i rusa 1025, poceo sa smrcak, skvasio noge, a tek pola traktora gotovo... za sad sam dvoje kolica skinuo sa njega...
e onda ugrejao se, i otisli po busa 820... to je tata danas pazario... ::svaka cast::

ja morao ici u NS da kupim nov alnaser za rusa
u starog riknuo rotor i nisam htjeo da se zajebavam sa njim odem kupim nov a ovaj stari imam za dijelove

ode 125 ::novac:: + putni trosak za 300Km :udri:

Proveravali struju ja i majstor na zmajevki i stavljao na nju reg.tablicu, ovih dana sam je registrovao. :ppozdrav:

savoris je napisao(la):
ja morao ici u NS da kupim nov alnaser za rusa
u starog riknuo rotor i nisam htjeo da se zajebavam sa njim odem kupim nov a ovaj stari imam za dijelove

ode 125 ::novac:: + putni trosak za 300Km :udri:
pa zar nema to nigde blize da se nadje?

@ KishRobert

To stoji da najlon nije kao nekad ali kad kupujes kod rusa ili ukrajinaca kojih ima najvise mozes i da se cenkas, zato je pijaca. Znaju da se ubace i prekupci i oni dizu cenu. Treba gledati gde i od koga kupujes.

ja sam isao kod ovih rusa-ukrajinaca direkt tamo gdje stanuju

veliki alnaser platio 125 evra , taj isti alnaser u rumi ili na najlonu kosta 140-150
ja mogu onaj mali alnaser planetarni da dobijem po 60 evra , na najlonu i rumi kosta oko 80-90

mucobieno je napisao(la):
pa zar nema to nigde blize da se nadje?
ima u kuzminu onaj Mile koji trazi za mali planetarac 110 evra , lud cojek

ma mogao sam ja i cekati da mi posalje po busu ili brzom postom nekome do granice pa da ja odem i preuzmem ali sve mi to komplikovano , ovako pun rezervoar i raspali po gasu

Ranko Cuvrk je napisao(la):
Trazio kolegi roto drljacu ali bezuspjesno, sve sto smo vidjeli u BiH je jako lose,nastavljamo u ponedeljak u Hrvatskoj.

ako vec ides u Hrvatsku raspitaj se za pick-up za Claas jaguar pa javi komsiji

Vidio sam u Modrici nekakav silo komb. Klas rashodovan,ako je to sto ti treba,nabavicu ti tel. od tog covjeka.
Post je spojen: [time]1266583085[/time]

Kupio PVC bacve,rabljene 50 e.kom. korisricu ih za naftu,trbao bi negdje nabaviti el.pumpu za tocenje iz bacvi u rezerv.

imas u metrou, sve sa pistoljem, brojacem litara, cena 16000 din, ja ju koristim vec 6-7 meseci, prebacila je 5-6000 litara, i radi jos uvek, samo creva koja dodju uz nju su dosta losa... nemam aparat, inace bi ju slikao...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh