Šta ste radili danas ? 2 (drugi deo)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
E to je kad ljudi vide da ti treba pa misle daj da oderem budalu! I ja sam tako prosao! Kuca do moje trazili su mi za nju 9000eura pa kad im nisam dao(nudio sam realnih 5000) nakraju su prodali drugom za 4500.... :udri: :udri: :udri: :udri: :udri: :udri: :udri:

Ja nemam tih problema, dedina kuca je na uglu prvi komsija JA meni prvi komsija CALE (plac) pa neka baba svi su u Americi to cu kupiti sigurno ja pa do nje opet JA... :D :bravo:

mityoo je napisao(la):
E to je kad ljudi vide da ti treba pa misle daj da oderem budalu! I ja sam tako prosao! Kuca do moje trazili su mi za nju 9000eura pa kad im nisam dao(nudio sam realnih 5000) nakraju su prodali drugom za 4500.... :udri: :udri: :udri: :udri: :udri: :udri: :udri:
Upravo tako samo što je ovde cifra od 25.000evrića koje mi nepada na pamet da dam niti ću dati.

Kiraj sa srećom,to je velika stvar ,ja nisam imao tu sreću a mnogo bi mi značilo da stvar bude gora kuću pored mene koju smo mi inače održavali kupili su komšije sa druge moje strane pa su me samim tim stavili u dvorište,inače dva brata stalno su mi ispred prozora i stalno pred očima kao kad bi živeo u nečijem dvorištu od tada baš mi je teško-to je velika stvar. :ppozdrav:

nek ti je sa srecom kiraj i ja imam komsije koji imaju veliku svabsku kucu i siroki plac sa velikom bastom odmah pored moje kuce i sve im je zapusteno a zive u toj kuci koja polako propada,pa i ja razmisljam da u skoroj buducnosti da tu kucu ako bude na prodaju da je kupim i tamo presirim svoj plac jer je moj dosta mali pa bi ja to najradije kupio kad se bude prodavalo :ppozdrav:

evo i juce i danas svasta radim,juce sam selektirao 2 tone americkog sirka,zita,kukuruza i suncokreta,pa onda vozio sa burazerom i na njegovom zetoru 16145 i velikom tandemkom 12t,neke rusevine od starih kuca a danas sam brao sljive sa 2 stabla na ulici i obrao oko 100kg sljiva i sutra idu za prodaju :cao: :ppozdrav:

Radili nov ambar...
10rmj52.jpg

Lalo Dimenzije,materijal i kolko te izadje?
I ja trebam nesto napraviti pa za orjentaciju :ppozdrav:

Dimenzije 11x3x3m, materijal oko 150000 din i ruke 600 eura. Pazi samo ambar. Ovo dole me kostalo oko 2500 eura. Zavrsili ga pre pola sata. Sutra cu da ga uslikam kompletnog.

Ceo dan farbao traktor! Kad sam usao prvo sam se kupao u razredjivacu pa tek onda u vodi! :bravo:

Da, da... Sutra baliram lucerku ako ne pokisne pa posle sklapanje! Bice slikica koji dan da vidite!

jutros jos bio na zlatiboru.
296254h.jpg

a poslepodne obisao deo atara sto je gagi pricao,ali nije slikao.
komsijin suncokret...
2rw8eih.jpg

soja...samo cicak ostao,mamu li mu njegovu....
ejykg6.jpg

kukuruz....
2nvf2h5.jpg

i bar neka sreca,moja lucerka koja je u odlicnom stanju,posto je 4 kolo vec pokupljeno,tj u nedelju je kosena.
1izmsx.jpg

North ARMY je napisao(la):
danas dosao konacno kuci skroz izlecen,sutra idem sa drustvom na vikendicu castim na veliko :ppozdrav:

a od cega bolujes?ili si bolovao?da nisi mozda jos ovisnik od droga i alkohola pa si bio negde daleko od kuce na odvikavanju?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh