Šta ste radili danas ? 2 (drugi deo)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bice oko 3500-4000 neznam jos tacno, motor generalisan, jedino radilica nije dirana jer nije bilo potrebe!

maticu koliko brzo ide taj JD traktor s tim plugom kakv je ucinak i kako se ponasa?Inace koliko vidim kod vas se jako lepo ore a govorio si da imate jako tesku zemlju ali ovo je verovatvno jedna od laksih?

Napisao sam već.Naprotiv to mi je najteža zemlja na slici je deo na kraju parcele koji izgleda kao da je extra klasa ali to je samo taj kratki deo od svega par metara dok delovi parcele pre toga dela se slaninaju i plug izvaljuje sante iz zemlje.Vidi se na slici da traktor stoji u trsci a kakva je zemlja gde ima trske.

...Ja pijem spricer KIRAJ, ali prvo neka ti je srecno!!!!!!
Mada sam doso sa dijalize, pa vredi odmoriti, ali kad je takav cast, popicu jedno 2, NEK JE SRECNO!!! :ppozdrav: :ppozdrav: :D :D

Ovu sto sam
1z1ww1x.jpg
kupio je za rusenje ali mi treba plac.Jes da nije velik ali je u centru i pored mene.

Masine su moje a ovih dana cemo bar plot srusiti,posto vise nema smisla da bude tu.

Kiraj i ja se pridruzujem cestitkama.Sreca kada je komsija covek sa kojim se mozes dogovoriti a ja nisam te srece.Plac sa kucom iza moje pripada nekim ljudima koji tu nikada nisu ziveli niti ce ziveti a meni bi puno znacio taj plac zbog prolaza.Medjutim sa njima izgleda nije moguc nikakav dogovor ne samo samnom vec oni ni sa kim nisu mogli da se dogovore.Kuca im propada,samo sto se nije srusila a oni neznaju koliko bi trazili i svaki iznos im je mali.
ajd :ppozdrav:

Jos pre gradnje nove kuce sam bio u pregovorima da je kupim ali su bili komplikovani papiri i covek /pokojnik/ koji je tu ziveo je bas zacenio.Sada smo se sa naslednicima lakse dogovorili.

Kiraj neka je sa srećom.Dobro je što si rešio problem sa kupovinom ja takođe imam u ponudi kuću uz moju ali takođe precenjenu koja nije za život već za rušenje. :ppozdrav:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh