Šta ste radili danas ? 2 (drugi deo)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Juce, danas, sutra... betoniram stubove za ogradu!

2nq6teu.jpg

Danas sam napravio rezervni ključ za Reno 4, pošto sam imao samo jedan moglo bi se reći da sam odradio pametan poslić. Da sam taj izgubio, bez duplikata bi usledilo mozganje šta da se odradi, ovako je malo sigurnije.

upravo sam se vratio sa setviranja jednog zakorovljenog ugara
evo kako je to izgledalo iz kabine :D
95y4bd.jpg

Bili sinoc na krstenju a danas na rodjendanski rucak kod buraza! Samo se jede i pije!

Isao na vasar ,kupio neke sitnice i kupih dva varijatorska remena voznje. Nisam cuo za tu marku/Agromax/ ako sam dobro zapamtio.Da li imate kakvo iskustvo sa ovom markom.

danas je poceo sa radom repetitor na drugoj lokaciji za net tako da me nije bilo jedno nedelju dve javljao sam se sa fona da vidim sta pisete ali nisam stavljao postove!!!! inace neradan dan sutra vrsenje ovasa!!! prekjuce padalo kise tako da ce kukuruz otici ... :ppozdrav:

Juce bio na tisi, bio burazov rodjendan pa smo :ppozdrav: :ppozdrav: slavili... Danas nastavio zetora, motor je gotov, ostalo limarija da se sredi i struja pa farbanje...

s5bp90.jpg

10xsz8y.jpg

Danas sam išao da orem i probam traktor i plug.Vuče JD bez problema na 25cm.Nije mu teško,ne crkava i ne gubi snagu.Da se pohvalim od pola tri do osam sam uzorao 7 jutara na 4 parcele.Potrošnju nisam stigao da izmerim jer sam imao akciju u štali kada sam došao kući

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh