Šta ste radili danas ? 2 (drugi deo)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
@Janko,lepo predavanje ::svaka cast::

Danas zavrsio kosidbu semenske lucerke .Ovo sto sam danas kosio mislim da ce kad se ocisti biti oko 200kg/kj.Jedna parcela matora pa se jako proredila a druga mlada pa prorasla,tako da ni jedna nije dala kako treba.

Ima haubu i sve ostalo ovo je samo za prvu ruku za probu da se vidi da li funkcioniše sve što je rađeno da ga ne sklapam pa posle ponovo da rasturam zbog gluposti.Prednja vuča ne može nikako da se ugradi na njega jer je takav fabrički ako bi i hteo jeftinije bi mi bilo da kupim drugi traktor.

Stigla nova makina u dvoriste!Naime traktor smo uracunali u dug pa ce malo da ga sredimo i da ga prodamo! Prvo je naravno pranje peracem sa visokim pritiskom.... Inace nek ove slike posluze kao "pre popravke" A kad bude gotov postavicu slike "posle popravke"
bjidr5.jpg

1rptn6.jpg

10mna6g.jpg

Jutros opet išli do Stapara da vadimo med za vrcanje, ali je tamo padala kiša, pa nismo ništa odradili.

Sastavljao zetora, i isao da obidjem atar, kod nas su sad idealni uslovi za tanjiranje i ugarenje!

Juce isao u Gucu,jutros sam se vratio uhh sto je bilo :ppozdrav: :ppozdrav: :ppozdrav: steta samo sto nismo mogli ostati jos.

danas cistio po supama ne bi li napravio mjesta za sve prikljucke i prikolice. Jedva ih poslagao nekako i jos uvijek vuceni malcer i platon vani kisnu...

Odvezao punu kipericu s povisenjima kojekakvog krsa i ima jos bar dvaput toliko :zli:

4 brazde običan klasičan plug 14 coli sa predplužnjacima u dobrom stanju sa novim raonicima,ulošcima dasaka i plazevima a platio sam ga 1800evra nisu hteli ni centa dole da ga spuste.

Nije ako dobro ore a ako ne onda džabe.Kada se ulepša vreme sledi mu krštenje pa ću videti kakav je ustvari

Trebao sam ali tamo nemaju veliki traktor a išao sam na poverenje jer sam kod istih kupio par mašina i dobro sam prošao.Ako ne valja ide on nazad a mislim da će biti dobar jer nije nigde varen

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh