Šta ste radili danas ? 2 (drugi deo)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
takodje,e ako je neka ardala,onda mozda oranje,ovako,nista vise od tanjiranja.

Ardale fala bogu nemam a ovde se i one tanjiraju i seje.Samo lete tanjirače po selu jedino oru oni koji ih nemaju a neće da plate da im se istanjira

Ovo su njive koje vise godina nisu radjene, pa se oralo da se razbije ledina, a tanjiranje mora posle oranja jer nicim drugim nemoze spremiti za sejanje...

mityoo je napisao(la):
Ovo su njive koje vise godina nisu radjene, pa se oralo da se razbije ledina, a tanjiranje mora posle oranja jer nicim drugim nemoze spremiti za sejanje...
takav problem pripreme ja resavam sa ovom masinom
a3yqo9.jpg

Danas konacno zavrsio setvu ukupno 50 kj.Poceo sam setvu 11.10. i to zito se zeleni lepo.

Spajki je napisao(la):
mityoo je napisao(la):
takav problem pripreme ja resavam sa ovom masinom
a3yqo9.jpg
Pa nema svako takvo cudo od masine! A bas tako sta bi mi sad trebalo!

to smo brat i ja "malo" preradili fabricki majevicin kembridz i sa njim sve pripremam pre setve i u prolece i u jesen. Inace ga od miloste zovemo "smrt masina", ima oko 3t

danas ujutru bio da izorem sa malim plugom jedan deo sto nisam mogao sa trobrazdnim,pa sam danas zakacio mali batuje plug koji sam pomerio skroz do levog tocka i otisao da izorem 2brazde zemlje pored jednog veceg jendeka,a zatim bio jos malo da orem sa trobrazdnim to sto mi je ostalo,a ostalo mi je jos svega 2kj oranje kukuruzovine i zatvaranje brazdi,i to cu uraditi sve sledece nedelje :ppozdrav:
161kxp1.jpg

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh