Zrenjaninac
Član
Evo i slike
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
jbt život al si ti naporan pa nemaju svi taticu da im svaku drugu godinu kupi drugi traktor a o plugu da ne govorimo@zrenjaninac samo napred*~ JOHNY'89 ~* je napisao(la):zrenjanjinac kupi samo jos vogelov plug i videces sta je pravi plug ali ovaj imt ti nezaorava bas lepo i
imas dosta biljnih ostataka na povrsini koji nisu lepo zaorani,a i cini mi se da ti je plug malo ukosen i bezi ka neoranom zemljistu,inace valjak ti radi odlicno a zemlja je bas kao i kod mene i rasipa se lepo.
ja idem sutra jos da orem 2kj i gotovo za ovu godinu
U braku, za sad.todor je napisao(la):braku ili mraku
ma kakav vogel bezi stim samo vozi zrenjaninac i nista nebrini super ti je plug a i izum ti je odlican @johny a video sam i tvoj vogel kako ore nije to bogzna sta pa ga bas toliko hvalis ...North ARMY je napisao(la):ore super,a ne daj boze da stavi pretpluznjake pa zaoro bi i vogela
http://www.youtube.com/watch?v=IPYeYzivXKU&feature=rec-LGOUT-exp_stronger_r2-HMtodor je napisao(la):jbg kad se njena keva mešala a ona glupača pa je slušala