Šta ste radili danas ? 2 (drugi deo)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo i slike

34yts9h.jpg

i76cgg.jpg

zrenjanjinac kupi samo jos vogelov plug i videces sta je pravi plug ali ovaj imt ti nezaorava bas lepo i
imas dosta biljnih ostataka na povrsini koji nisu lepo zaorani,a i cini mi se da ti je plug malo ukosen i bezi ka neoranom zemljistu,inace valjak ti radi odlicno a zemlja je bas kao i kod mene i rasipa se lepo.

ja idem sutra jos da orem 2kj i gotovo za ovu godinu :ppozdrav:

*~ JOHNY'89 ~* je napisao(la):
zrenjanjinac kupi samo jos vogelov plug i videces sta je pravi plug ali ovaj imt ti nezaorava bas lepo i
imas dosta biljnih ostataka na povrsini koji nisu lepo zaorani,a i cini mi se da ti je plug malo ukosen i bezi ka neoranom zemljistu,inace valjak ti radi odlicno a zemlja je bas kao i kod mene i rasipa se lepo.

ja idem sutra jos da orem 2kj i gotovo za ovu godinu :ppozdrav:
jbt život al si ti naporan pa nemaju svi taticu da im svaku drugu godinu kupi drugi traktor a o plugu da ne govorimo@zrenjaninac samo napred

Johny ništa nije ukošeno i nigde ne beži stoji pravo kao strela to vara ugao snimka.Što se tiče zaoravanja sutra će bolje zaoravati pošto sam večeras stavio one deflektore kako se zovu pa će oni gurati u brazdu.

NA sto posto si upravu sa pretplužnjacima,a inače ono što vogel nemože da zaore onda me zove drugar pa mu ja sa IMT sve zaorem. :D :ppozdrav:

North ARMY je napisao(la):
ore super,a ne daj boze da stavi pretpluznjake pa zaoro bi i vogela :D
ma kakav vogel bezi stim samo vozi zrenjaninac i nista nebrini super ti je plug a i izum ti je odlican ;) @johny a video sam i tvoj vogel kako ore nije to bogzna sta pa ga bas toliko hvalis ...
danas rasturanje stajnjaka al bogami duva ovaj vetar dere kozu ...

Evo za Johnya kako sada zaorava IMT kad sam im dodao gornja peraja.
Inače i danas se oralo

34iqpnk.jpg

2el74tu.jpg

Sad kada sam okačio slike zapazio sam da može da se vidi razlika treća brazda gde nije još prošao rotor i tamo gde je prošao.Ljudi kako izgleda njiva kad smo završili bruka jedna.Nisam verovao da će baš tako lepo da radi. :D

danas zavrsio jesenje oranje,i danas sam orao poslednja 2kj a zatim sam isao zatvarati razore i brazde sa setvospremacem na nekoliko kj gde je ostala duboka brazda u sredini njive pa sam to zatvorio i sad ce tamo biti vise vlage nego kad cu na prolece to zatvoriti.
evo kako sam se danas druzio sa galebovima,dolazili su citava jata galebova i vatali miseve u oranju.
11iha0y.jpg
:D
a ovako sam zatvarao razore
11qqnmr.jpg

2r5dw8j.jpg

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh