Šta ste radili danas ? 2 (drugi deo)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Blago vama! Ja sam danas ceo dan orao... imam jos za 2 dana, pa tek onda krecem u setvu, cca 50kj, i onda jos 15 jutara repe da izvadim, pa tek onda jesenje oranje...

Danas sejali i valjali pšenicu i završili setvu za ovu godinu.Sad malo da se preslože mašine po hangaru i na zimsko oranje.

mityoo je napisao(la):
Blago vama! Ja sam danas ceo dan orao... imam jos za 2 dana, pa tek onda krecem u setvu, cca 50kj, i onda jos 15 jutara repe da izvadim, pa tek onda jesenje oranje...
pa kakvo je to oranje,ako kasnije kreces u jesenje?

ZRENJANINAC je napisao(la):
Danas sejali i valjali pšenicu i završili setvu za ovu godinu.Sad malo da se preslože mašine po hangaru i na zimsko oranje.
sto sad valjanje? ja je ne bi valjao ni u ludilu...

eh...uvek...
mokro je brate...vise ce skoditi nego sto ce koristiti...aj' razumem da se povalja kad je suvo..

jutros sam valjao ono što sam sejao preključe a popdne povaljao ono što su posejali jutros.Sve sam uspeo povaljati sreća uz sunce i vetar tako da se površinski sloj brže sušio.

KishRobert je napisao(la):
mityoo je napisao(la):
pa kakvo je to oranje,ako kasnije kreces u jesenje?
Sto? Vecina mi ostaje od oranja u backoj, to cu poorati u decembru a sad orem za zito!

bili po drva za zimu danas 3 prikolice i sutra jos 3 4 dovoljno!!!
sdfxms.jpg
23wvh9l.jpg

orali i spremali kod kuma za zito.moje nice.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=BsGOuaRWd3w[/youtube]

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh