Šta ste radili danas ? 2 (drugi deo)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
telnett je napisao(la):
Mityo a aldumas :)
Kogod je navratio dobio je aldumas! Pa navratite!

Danas smo provejavali kukuruz sto je skupljen ispod elevatora kad smo tovarili kukuruz u cardak pa i to da se proda....

Radio krov na garazi, vetar duvao ko nenormalan ali nemogu da sedim pred TV-om.
212u9uo.jpg

i meni bilo dosadno pa uzeo da napravim veće korito za šurenje svinja- sad će to brzo.
a ove moje dugačke pa ih bilo teško okretat u koritu

danas konacno odmaram ceo dan za kompom (a napolju samo nekoliko stepeni iznad nule),i uvece bio kod druga da zapijemo "BRENU" polovan imt 5136(2003g perkins motor) koju je danas konacno kupio(za oko 8 9 lijada eura) i vozali smo se 2 sata po selu na njoj i uvece sa drustvom u staroj kuci zapili i procaskali do mile volje :ppozdrav: ::prica:: ::prica:: ::prica:: ::000:: ::traktor:: ::suncanje:: :ppozdrav:

Jutros se zajebavao sa kolima,ostavio ga juce u dvoristu i jutros nemoz ga upaliti!Ladno je anlaser lose nazubio i nije mogao startovati motor!Prvo sam mislio da je u pitanju akumulator,pa stavih drugi i dok je bio bez struje pobrljavi ESP,BAS i ABS.Kad sam napokon upalio auto,ostade mi sijati lampice od gore navedenih!Seo u auto i po gasu u blato,cim je aktivirao tu elektroniku odmah je doslo sve na svoje mesto!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh