Šta ste radili danas ? 2 (drugi deo)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
ni kod nas nesme da se pali koliko znam nigde ne sme da se pali u srbiji al ajd!! danas zavario pored toga sto sam garazirao JD zavario sam auspuh kod beraca dok neodem da kupim drugi!!padala je ceo dan kisa sa pauzama

zaboravih otac danas zvao ove iz secerane u prahovu valjda!! za ovo djubrivo ili sta vec daju za dzabe i sutra ce se cuti za kolicinu koja mu treba da mu donesu!! dali set vi za to culi??

kombajner je napisao(la):
zaboravih otac danas zvao ove iz secerane u prahovu valjda!! za ovo djubrivo ili sta vec daju za dzabe i sutra ce se cuti za kolicinu koja mu treba da mu donesu!! dali set vi za to culi??
Sta to?

pa NA nisam siguran pitacu oca u svakom slucaju!!
Post je spojen: [time]1252958689[/time]

To je verovatno gaseni grec koji se koristi u preradi repe i njima je to odpad zato ga i dele.Na kiselim zemljistima razbacivanje tog kreca popravlja ph vrednost i daje odlicne rezultate vec prve godine.

da kad skuvaju rezance mesaju ih sa krecom,e onda je taj rad da ko ima kiselu zemlju dobije krec da razbaci,a da ce oni dati NPK to nikako :nono: :udri:

Krecom izbeljuju secer u secerani a ako daju kalcijum to se koristi za smanjenje kiselosti zemljista(gde je to potrebno) Mi smo to doneli kuci i sa time je nasuto dvoriste i kad se stvrdne tvrdo je kao beton, nema blata i ne raste trava...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh