Šta ste radili danas ? 2 (drugi deo)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
KishRobert je napisao(la):
Jugos je napisao(la):
Jel bio ko na "field show" u Temerinu organizovao Almex? Ja bio nista posebno,jedino dobra rakija :ppozdrav:
ja sam bio,u odnosu na res trade,velika 0.
organizacija 0

res trade (john deere) :D cista desetka za sve ostli mogu da kopiraju nikad nece organizovati kao oni

jhona DERU je napisao(la):
KishRobert :haha: :haha: jel vidiš ti to :haha: srem tije čudo , a da vidiš tek ribizle :haha: kakve su ... , samo ovo je vizantski ili bizantski pacov , ovo nije običan "domaći" ...vidiš da ima pljosnat rep i ima kožice na nogama , vodeni pacov , love ga zbog krzna , ja jutros kad sam video mislio sam daje dabar koliko je debeo :haha:
Po slikama liči na prepljeskanu kunu sa rutavim krznom ili je sremski pacov dvogodac :haha: :haha:

Iznao par prikolica djubreta, i poslepodne obisao soju i sa clanom Kiki obisli pola padejskog atara na automaticima...

stubovi se gomilaju , a ima i stanara ispod :)

11ttlhe.jpg

danas ujutru smo usluzno brali kukuruz jedan lanac i zaradili 6500din (5000din/kj je cena usluznog branja kukuruza kod nas) a popodne sam isao da popalim 2kj kukuruzovine jer je tamo bila oluja i bilo je dosta polegnutog kukuruza kojeg berac nije mogao da pokupi tako da sam ja to zapalio i posle pokupio rucno na male gomile i onda sa skuterom i kolicima to pokupio tovario u dzakove i uspeo sam da naberem 8 punih dzakova kukuruza u klipu :ppozdrav:

2hnbda9.jpg

*~ JOHNY'89 ~* je napisao(la):
danas ujutru smo usluzno brali kukuruz jedan lanac i zaradili 6500din (5000din/kj je cena usluznog branja kukuruza kod nas) a popodne sam isao da palim 2kj kukuruzovine jer je tamo bila oluja i bilo je dosta polegnutog kukuruza kojeg berac nije mogao da pokupi tako da sam ja to zapalio i posle pokupio rucno na male gomile i onda sa skuterom i kolicima to pokupio tovario u dzakove i uspeo sam da naberem 8 punih dzakova kukuruza u klipu :ppozdrav:

5zprwm.jpg

2hnbda9.jpg

Kod vas sme da se pali? Vi nemate poljočuvare? Kod nas je kazna za paljenje do 200.000din

kako neko moze da utvrdi da si bas ti nesto upalio?
ako te vide,onda da,ali ovako,malo sutra ce da dokazu da sam ja upalio.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh