Šta ste radili danas ? 2 (drugi deo)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
HVALA HVALA HVALA ja sam malo popio pa neznam šta pišem ne zamerite mi :ppozdrav: :ppozdrav: :ppozdrav: :ppozdrav:

danas ceo dan radim,prvo sam bio da ovrsim 1ha stocni sirak i zatim ga selektirali pa davali na gomilu i na kraju sa kofama tovarili u puzni transporter i na tavan i ja sam sa kofama pretovario ukupno oko 10t i umorio se i sad odmaram a sutra ponovo idemo vristi sirak pa onda selektirati pa na tavan i tako dalje... :cao:

e ja danas popodne na trapu rakovice gde se spava an sredini traktora ona platna od mesinga se utanjila mnogo pa bilo lufta i stavio sam dodatnu platnu sa ocem i pukao milanac takodje an rakovici za poteznicu pa zam i to sa ocem zavario!! toga otiso na utakmicu!!

kombajner je napisao(la):
e ja danas popodne na trapu rakovice gde se spava an sredini traktora ona platna od mesinga se utanjila mnogo pa bilo lufta i stavio sam dodatnu platnu sa ocem i pukao milanac takodje an rakovici za poteznicu pa zam i to sa ocem zavario!! toga otiso na utakmicu!!
Sta rece?

kombajner je napisao(la):

oce to od kog pivkana vise ::namigivanje::

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh