Šta ste radili danas?? Šesti deo...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
pokosio 2 jutra kolegine deteline-pre prve kiše

Jutros hteo na kosenjean mahina me zajebala , doso zet upalliliga na drp popili po 3-4-5 pa na kosenje pasnjaka koji su prerasli za ovce , pa skupio travu u otkose i skupio grahoricu za baliranje doso kuci po 3 traktor i prikolicu svratio po zeta da ga povucem da upali njegov traktor , zakacili presu i posli na baliranje , ja svratio do drugara a on kao PRAVO NA NJIVU , JA NA NJIVU NJEGA NEMA , KISA POCINJE
JA NATRAG ON U SELU LOCE PIVO , POPSOVAO SAM MU I DECU I MAJKU I OCA SVE ZIVO .
I jos sam otkrio da mi na ono jadniku sto jutros nije mogo da opali crko akumulator :zli: :zli:

Kosio oko kuce u selu, zatim malo svrljao po komsiluku a veceras cistio dedino oruzije i tako prodje dan...

otac kosio 2ha zamenio one prste na grabuljama SUNCE dosta njih se otkinulo,taman da zavrsim stigla je i kisa dobro je pala taman sam sedeo za PC i prodje dan! :ppozdrav:

KOsili deteline ja i kolega.Malo po zemlji,malo kroz vodu :udri: :udri:,a negde smo ostavili nepokoseno i tako.Radnja sta mi radis......
Veceras bio veterinar da izvadi konce onoj kravi sto je radjen carski rez.Trebalo je ranije ali bio je odsutan.

ispratio veterinara, osemenio mi junicu ( Maru) staru 17 meseci.... :D :D :D
sad u radionicu sa dedom da varimo neku skoljku od keca... :zli:

popravljao kosačicu od fudbalskog kluba
jebalo majku i ovaj jovan što je komplikovano govno :udri:
image0007o.jpg

pa dovezao dvije prikolice drva , pukla jedna guma na prikolici :udri:

pokosio nekoliko strnjika i par detelina

sad malo :spavam:

Svašta po malo, uglavnom oko kombajna, i posle kod kuma na večeru....

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh