Šta ste radili danas?? Šesti deo...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dukanac je napisao(la):
@ peto1 pare nisu problem, para nema... :haha: Ma imao je za kapu i majicu nego tada nisam bio aktivan na forumu, kasnije sam se ulogovao. ::namigivanje:: A za pevaljku se nadje lova i u najvecoj krizi, samo kad pogodi pesmu. :ppozdrav:

Duka,jel ovako bilo? :haha: :haha: :haha:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=JIvvAfn3g7c&feature=related[/youtube]
http://www.youtube.com/watch?v=JIvvAfn3g7c&feature=related

juce sam bio na slavi... upoznao clana Bobocan, lepo smo se ispricali, ugostio me, razmenili smo iskustva.

jutros bio u rumi, i nastavio upoznavanje sa nasim clanovima, o tome ce oni vise pricati :haha:

Bio u Rumi na vašaru kupovao neke sitnice i upoznao članove savorisa, mucobiena i galkija. Bilo vrućina i gužva, ali jbg kada se nešto mora nije teško.

Danas čista katastrofa, odem da pogledam jednu šumu gde sam planirao da osečem drva za zimu a tamo divota, čovek sa kojim se medjim prešao u moje dobrih 25 metara i posekao svako drvo deblje od prsta na ruci. Odem kod njega zakačimo se dobro, al nema šanse da peizna da je posekao moje. Drva oterao i prodao, i šta ja sad da mu radim, koliko vidim batine mu neginu.

presovao usluzno,prskao strnjiku,spremio auto za sutra....
a tamo gde sam presovao posledice od subotnje kise.
inace to je pesak,tu nikad nije stojala voda.
2my3dky.jpg

2wg62yo.jpg

nemogu a da ne primijetim ovaj naš nesretni NA , prije par mjeseci u ovoj temi svaki dan bilo u prevodu išao u švaleraciju , pa je posle toga jedan period bio u prevodu pijančili do zore
a sada ne ide od doktora
izgleda slomile ga žene i kafane a on jadničak mlad i naivan

bdw , evo sklapam T40 , sastavio sam pola mjenjača sada malo da odmorim i ručam pa posle drugo poluvrijeme pošto kiša noćas padala ko luda nemožem u šumu
jutros sam počeo sklapati i onu malu rotodrljaču ali sam došao do zastoja pa sam ondio nešto da mi se odtokari

pio kavu jutros sa kosjercom posle menjo ulje u menjacu na jednom traktoru i ostatak dana proveo oko gasa na rakovici 76 ali sam ga napravio .

Jutros nešto uspremao oko kuce, zatim mi čika Bora reče da je danas prazik, onda se malo odmarao a večeras išao sa društvom na pivo i gledali utakmicu.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh