Šta ste radili danas?? Šesti deo...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bio sa decom na "srbobranskoj brazdi",druzio se sa clanovima foruma,predvece isao rodjaku pokosio lanac deteline,malo pre ispratio sogora malo divanili,pili piva i tako....
Dobro da me podsetio,da ce doci i sutra(al sa svastikom) opet na pivo :haha: jer mi je godisnjica braka....18 eta ::namigivanje:: (kad pre vec....) kome je usput nek navrati na :ppozdrav: :ppozdrav:

Farmer Bob je napisao(la):
Bio sa decom na "srbobranskoj brazdi",druzio se sa clanovima foruma,predvece isao rodjaku pokosio lanac deteline,malo pre ispratio sogora malo divanili,pili piva i tako....
Dobro da me podsetio,da ce doci i sutra(al sa svastikom) opet na pivo :haha: jer mi je godisnjica braka....18 eta ::namigivanje:: (kad pre vec....) kome je usput nek navrati na :ppozdrav: :ppozdrav:
Pa kad se odrzavala ta Srbobranska Brazda i jel to nekadasnji SPIT , nigde nisam video reklamu ili oglas iso bi i ja .......... :zli: :zli: :zli: :zli: :zli: :zli: :zli:

IMT-550 je napisao(la):
Farmer Bob je napisao(la):
Pa kad se odrzavala ta Srbobranska Brazda i jel to nekadasnji SPIT , nigde nisam video reklamu ili oglas iso bi i ja .......... :zli: :zli: :zli: :zli: :zli: :zli: :zli:
Ja mislim da sam procitao negde na netu u vestima ili tako nekako,vec se i ne secam :sta: pa pitaj ove nase srbobrance sto nas stvarno nisu javno obavestili ovde na forumu.To nije bio SPIT,samo oranje.
Danas nista veliko ne radim,godisnjica braka ::namigivanje:: evo dosla mi mati moram se odjaviti privremeno. :cao: :cao:

cijeli dan se ganjao po krevetu :spavam:
pa pred veče u'fatio jedan sat vremena posvetio presi , sada opet :spavam:

suta akcija na presu :cool:

Ja se zaboravio za Srbobransku brazdu.Sorry :udri: Nisam ni ja isao
Kada bude SPIT javljam :cao:

Danas isao da vidim soju,ne da je dobila leda :udri: Sve se bele stabla a i polegla dobrano :udri:.Mahune ostale :sreca:Sada ce je valjda :cool: malo povuci da se ispravi pa da jos malo precesljam po njoj i pocupam novonikle korove.Rastu k'o ludi.
Kosena je i lucerka danas,ovih dana i presovanje :D

Kengur je napisao(la):
Ja se zaboravio za Srbobransku brazdu.Sorry :udri: Nisam ni ja isao
Kada bude SPIT javljam :cao:

Danas isao da vidim soju,ne da je dobila leda :udri: Sve se bele stabla a i polegla dobrano :udri:.Mahune ostale :sreca:Sada ce je valjda :cool: malo povuci da se ispravi pa da jos malo precesljam po njoj i pocupam novonikle korove.Rastu k'o ludi.
Kosena je i lucerka danas,ovih dana i presovanje :D
Javi obavezno na vreme u nekoj posecenijoj temi...... :ppozdrav: :ppozdrav: :ppozdrav:

ehh danas uzivancija :D ustao oko 10 otiso na groblje sa ocem oprskao totalom,cim sam stigo kuci otiso sam do sela da se provozam motorem i vidim sta ima ostao tamo malo,vratio se oko 12 onda smo otisli na slavu,i veceras bili gosti :ppozdrav:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh