Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Rale moj komsa prodao sa 30evra metar odnesene coveku u dvoriste i iscepane...Rale 83 je napisao(la):N.A. de de budi dobar
Danas isao u potragu za drvima , katastrofa 25/30 evra bez utovara , a spakovane , spakovane skoro se mozes sakriti u njima . Sutra idem traziti pored dunava.
Vidi ti meni da nadjes u brezovicu drva. Ima covek koji se bavi drvima vozi mercedes 814 zelenkombajner je napisao(la):Rale moj komsa prodao sa 30evra metar odnesene coveku u dvoriste i iscepane...Rale 83 je napisao(la):N.A. de de budi dobar
Danas isao u potragu za drvima , katastrofa 25/30 evra bez utovara , a spakovane , spakovane skoro se mozes sakriti u njima . Sutra idem traziti pored dunava.
Ja danas prskao totalom kroz sljivar posle usluzno prskali jedno strniste i namestili kazan... sutra moji peku rakiju
Kolko kešovine te koštao taj merač?Matić je napisao(la):Danas pazario merač hektara.Nema više laganja sa veličinama njiva a samim tim i pravljenje mene ludim i glupim.Dobra stvar je što može da se montira na bilo koju mašinu od traktora do kombajna.