Šta ste radili danas?? Šesti deo...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
bacio jednu turu kosjeric-arilje posle malo odmorio i otiso u selo ocistio kombaj sutra treba da ga garaziram.

E danas smo bili u jednom seocetu blizu Srbobrana zvano Drljan koje pripada opštini Bečej.Danas je bilo otvaranje novog hipodroma na tom prostoru.Bilo je za ovu priliku 6 kasačkih trka i sve je proteklo OK.
Svaka čast organizatorima ljubiteljima konjičkog sporta i da im ova manifestacija potraje i vremenom postane tradicionalna ::svaka cast::

izvlačio drva iz provalije
ova mala kareta radi posao samo tako , iz potoka koji je jaaaaako strm što se može vidjeti u poredjenju sa ovim drvećem što stoji uspravno , mada uživo to izgleda još strašnije jer ruda leži na zemlji tako da kareta i ne stoji realno
sajla 14mm duga 45metara i svu je spustim , vukao sa rusom bez vitla jer sam imao gdje da se krećem , tovario po dobra 2 metra drveta i izvlačio lako čak u većini slučajeva ni ne uključujem prednju vuču

image0011g.jpg

image0008.jpg

:udri: :udri: :udri: :udri: :udri: neće sve slike da mi se uploaduju , stavit ću naknadno ::lose::

ceo dan bio na rodjendanu kod druga.. malo raspalili rostilj, pivo, ....
a sutra(tj danas) idem da vrsim suncokret :D
:ppozdrav: :ppozdrav:

Privodimo sabor kraju, pola gostiju otišlo danas, pola ce nocas, a ja sam se konačno dočepao računara :D

drva tj, putanja je prosječena do zemlje , nemože se ruda zakopati jer je toliki uspon da ruda odskače od zemlje
a na drugoj slici se vidi drvo koje stoji poprijeko ispod sajle da se sajla ne urezuje u zemlju jer onda stvara nevjerovatno veliki otpor

Savo,već smo navikli da kod tebe može sve,a što je veoma pohvalno,i ja ti čestitam :ppozdrav: :ppozdrav: nego uploadova li onaj ostatak slika,koje si nameriostaviti ovde :haha: :haha: :haha: :haha:

N.A. de de budi dobar
Danas isao u potragu za drvima , katastrofa 25/30 evra bez utovara , a spakovane , spakovane skoro se mozes sakriti u njima . Sutra idem traziti pored dunava.

jutros išao na jednu pijacu , malo nešta pazario
posle toga :spavam: :spavam: :spavam:
i večeras pokosio jednu njivu koja je zarasla u korov :udri:

mora se nabavljati (praviti) malčer , imam potražnje za njime u uslugama :D , a ujedno da spasim malo i rotacionu kosačicu

Rale 83 je napisao(la):
N.A. de de budi dobar
Danas isao u potragu za drvima , katastrofa 25/30 evra bez utovara , a spakovane , spakovane skoro se mozes sakriti u njima . Sutra idem traziti pored dunava.
Rale moj komsa prodao sa 30evra metar odnesene coveku u dvoriste i iscepane...
Ja danas prskao totalom kroz sljivar posle usluzno prskali jedno strniste i namestili kazan... sutra moji peku rakiju :ppozdrav:

Danas izbalirao 200 bala deteline.Kada sam se vraćao jedan ispred mene natovario 9 redova u stranice i kako je naišao na mali nagib,izvrnula mu se prikolica sa detelinom-to je ono kad ne mogu da nađu 4 drveta za pomoćnice

kombajner je napisao(la):
Rale 83 je napisao(la):
N.A. de de budi dobar
Rale moj komsa prodao sa 30evra metar odnesene coveku u dvoriste i iscepane...
Ja danas prskao totalom kroz sljivar posle usluzno prskali jedno strniste i namestili kazan... sutra moji peku rakiju :ppozdrav:
Vidi ti meni da nadjes u brezovicu drva. Ima covek koji se bavi drvima vozi mercedes 814 zelen
mozda ima za prodaju na mestu.
Ovi iz slane su neozbiljni i spori , jel imate ko da vam dovozi ugalj po tim brdima.

Danas pazario merač hektara.Nema više laganja sa veličinama njiva a samim tim i pravljenje mene ludim i glupim.Dobra stvar je što može da se montira na bilo koju mašinu od traktora do kombajna. :D

Matić je napisao(la):
Danas pazario merač hektara.Nema više laganja sa veličinama njiva a samim tim i pravljenje mene ludim i glupim.Dobra stvar je što može da se montira na bilo koju mašinu od traktora do kombajna. :D
Kolko kešovine te koštao taj merač?

Danas skupljali suncokret ....

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh