Šta ste radili danas?? Šesti deo...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
KishRobert je napisao(la):
stig'o sa odmora!
sutra u nove radne pobede!
Vidim ja da si ti nedostupan.A ja juce prebukiran,pa sam hteo da mi odradis jedno presovanje.Radio sam moje,a "naobecavao"1000 bala ::namigivanje::
Juce sam sklonio mojih 6.5 jutara,deteline ko'blata.1300 bala.Danas uradio usluzno 1 jutro,sa transportom,drugo nista veliko.....evo javljaju me vreme je za muzu. ::namigivanje::
Doneli mi totala za 265 din,pakovanje od 20 litara.Mislim da je cena prihvatljiva,a vi? :cao:

Hej,pa gde je ovaj narod?Niko nista nije radio? :haha:
Ja danas nista u ataru,juce istovarili detelinu u kamaru,trecu,a sutra cu mozda vec kositi ono prvo jutro cetvrtu.Danas predao zahtev za povracaj za roracionu kosacicu,pa se motao sa zenom trazili neki komad namestaja :udri: (kaze:"kad si sebi olaksao kosenje deteline,sad sam ja na red". :haha: ajd,dobro....!)
Ujutro mi dolazi vlasnik firme PLA-MET iz Zrenjanina,da skine kos od IMT zitne masine i da menja neka kucista i jos ponesto,tamo u ZR).Posle idemo da prskamo totalom.... :cao:

Ispratio šogora i svastiku na voz.Odoše kući na Maltu preko Venecije.
2ur41ag.jpg

Srecan ti rodjendan :ppozdrav: ::rodjendan:: ::vino:: ::prica:: ::torta:: i DA Te VIDIM OD 100 godina :haha:(Znaci da cu i ja biti od preko 100) :haha: :haha: :haha:

Hvala svima na lepim čestitkama,,,, :ppozdrav: :ppozdrav: Ali mnoooogoo je još 100 godina..... To je još 5 puta po ovoliko.... :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: Još jednom hvala na lepim željama.... :ppozdrav:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh