Šta ste radili danas?? Šesti deo...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Danas poceli sa rasturanjem stajnjaka
hvrxie.jpg

2a9b3fr.jpg

291jl0o.jpg

250 eura.Uzeo sam jednostavniju i jeftiniju varijantu.Ne može se videti trenutno,tek za dva-tri dana kada stigne City-Expresom jer nije imao ceo komplet.Princip rada je preko senzora. :cao:
Post je spojen: [time]1282590098[/time]

Jutros išao do Beograda da doteram delove za citroena, sad da malo odmorim pa da polako rasklapamo... Ima 3 dana da se majemo oko kola pa onda na farbanje... ::lose:: ::lose:: ::lose::

Za @lala iz banata - sto ne upalis to strnjiste pa onda vuces stajnjak? :sta:
Ja evo ovih dana tu i tamo,svasta po malo,veceras bi da presujem moje jutro 4 deteline,a sutra neku muhar sa strnjista.U toku je organizacija nase ekipe za takmicenje u kuvanju riblje corbe u okviru ovogodisnje slave(priprema za stampu majica,a svake godine nam je nov slogan na ledjima pa onda smisljaj i tako :zli:
A zetva suncokreta pocinje sporadicno........ :cao: :cao:

Danas pre podne pekli rakiju kao i juce 56 57stepeni jacine :ppozdrav: poslepodne otvorio hidrovor bio se zeznuo grafit stavio novi i spakovao sve to... toliko za danas :ppozdrav:

Počeo sa rasturanjem stajnjaka i umalo završio.Ujutro još par prikolica i gotovo pa onda oranje i zaoravanje istog

pre podne bio u kosjericu popodne vuko neku zemlju od temelja i baliro posle da zakacim slepu kad ono nece da se signu nogari i dosad sam se jebavo sa nogarima :zli:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh